Green Building Council Finland

Webinaari: Miten tuoda kiertotalouden periaatteet osaksi kaupunkisuunnittelua?

22.4.2020 | 9.00–9.35
Miten tuoda kiertotalouden periaatteet osaksi kaupunkisuunnittelua? Urban Circularity –arvioinnilla aloitat helposti​!

Kaupunkeihin tiivistyy valtava määrä aineellisia resursseja. Hyvällä maankäytön suunnittelulla voi vaikuttaa merkittävästi kiertotalouden kehittymiseen yhteiskunnassa. Aluekehittäjä, hyödynnä mahdollisuutesi!​

Ethican Urban Circularity –menetelmällä arvioidaan kiertotalouden toteutumista suunnittelun ja kaavoituksen eri vaiheissa. Jo yhden suunnitelman arviointi kasvattaa aluekehittäjien osaamista ja kykyä soveltaa kiertotalouden tuomaa uudenlaista ajattelua käytännön suunnittelutyöhön. ​

Ethica kutsuu sinut maksuttomaan, puolen tunnin webinaariin kuulemaan, miten kiertotalous tuodaan osaksi maankäytön suunnittelua ja millä tavalla pääset ketterästi alkuun.

 

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta, jonne voit samalla esittää etukäteiskysymyksiä, joihin vastaamme webinaarin aikana. Voit vapaasti jakaa ilmoittautumislinkkiä myös kollegoillesi.

 

Webinaarin vetäjinä toimivat Lilli Linkola ja Anne Raudaskoski.

Lilli Linkola toimii on erikoistunut rakennetun ympäristön kiertotalousratkaisuihin ja on toiminut lukuisten resurssiviisausprojektin vetäjänä Ethicassa ja aiemmin mm. Green Building Council:ssa, Sitrassa ja Helsingin kaupungilla.

Anne Raudaskoski on kiertotalouden asiantuntija -ja konsultointiyrityksen Ethican toinen perustaja ja Head of Consulting. Hän on toiminut mm. Tampereen Hiedanrannan aluekehittämisen kiertotalousprojektien vetäjänä usean vuoden ajan.

 

Lisätietoja

Verkkosivuosoite: https://www.ethica.fi/fi/uutiset/ethican-taman-kevaan-mielenkiintoinen-webinaari-tarjooma/

Email: lilli.linkola@ethica.fi