Green Building Council Finland

Online-seminaari: RTS-ympäristöluokitus suomalaisten kotien ympäristömerkiksi

28.10.2021 | 8.15–12.00
Tapahtuman järjestää Rakennustieto Oy. Koulutus järjestetään kokoontumisrajoitusten johdosta online-lähetyksenä.

 

RTS-ympäristöluokitus suomalaisten kotien ympäristömerkiksi

Kansainvälisen ilmastopaneelin tuoreen arviointiraportin tulokset hätkähdyttivät. Kuluvan vuosikymmenen aikana tehtävät toimenpiteet ovat ilmastonmuutoksen kannalta ratkaisevia.

Asuinrakentamisen ympäristövaikutukset Suomessa ovat merkittävät. Ympäristönäkökulmat painottuvat entistä enemmän myös kuluttajien ostopäätöksissä. Tule kuulemaan, miksi on tärkeää, että kotimme ovat kestäviä ja miten RTS-ympäristöluokitus auttaa ohjaamaan asuinrakennushanketta kestävästi ja ympäristöä vähemmän kuormittavasti. Seminaarissa käsitellään myös asuinrakentamisen ympäristövaikutuksia Suomessa sekä ympäristönäkökulmien painottumista kuluttajien ostopäätöksissä.

Seminaari on kohdennettu ensisijaisesti asuinrakennusten tilaajille, rakennuttajille, rakennusliikkeille, rakennuttajakonsulteille, rakennushankkeissa RTS-luokituksen ohjauksesta vastaaville asiantuntijoille, suunnittelijoille sekä rakennusalan opettajille ja opiskelijoille. Seminaari on avoin myös kaikille rakentamisen kestävyydestä kiinnostuneille henkilöille ja järjestöjen edustajille.

 

Seminaari on maksuton. Viimeinen ilmottautumispäivä on tiistai 26.10.2021.

Ilmottautuminen löytyy täältä.

Lisätietoja löytyy täältä sekä:

Jaana Matikainen, Rakennustieto Oy,

040 5080 985, jaana.matilainen@rakennustieto.fi