Green Building Council Finland

Purettavaksi suunnitellut – matkailua kiinteistö- ja rakennusalan kiertotalouteen

16.9.2022 | 12.00–15.00
Green Building Council Finland kutsuu kaikkia kiinteistö- ja rakennusalan kiertotaloudesta kiinnostuneita etämatkalle esimerkilliseen työmaakohteeseen. Teemme 16.9.2022 virtuaalivisiitin saksalaiselle The Cradlen työmaalle lähtien Keskustakirjasto Oodin Maijansalista. Salissa on 120 istumapaikkaa ja tämä etämatka on osallistujilleen maksuton elämysreissu!

The Cradlen työmaan jälkeen on luvassa vielä alan asiantuntijoiden kierros Pikku-Finlandiaan. Pikku-Finlandia on suunniteltu purettavaksi ja siirrettäväksi toisaalle Finlandia-talon perusparannuksen valmistuttua. Kohdetta meille esittelee arkkitehti Jaakko Torvinen.

 

OHJELMA 16.9.2022:

12:00 – 13:30 Etävierailu The Cradlen työmaalle, opastus: Andreas Willms, Interboden GmbH. Paikka Keskustakirjasto Oodi, Maijansali
Tilaisuus on maksuton.

14:00 – 15:00 Pikku-Finlandian kierros, oppaana arkkitehti Jaakko Torvinen.
Huomioithan, että tälle asiantuntijoille varatulle vierailulle mahtuu 25 ensin ilmoittautunutta.

 

Ilmoittaudu Purettavaksi suunnitellut – etämatkalle tästä!

World Green Building Week 2022 #BuildingforEveryone muistuttaa, että emme rakenna vain väyliä, teitä, rakennuksia tai kaupunkeja tässä ja nyt. Meillä on suuri vastuu tulevaisuuden ihmisille. Kaiken mitä nyt suunnittelemme, tuotamme tai rakennamme, on tehtävä heitä ajatellen – oltava tulevaisuuden kestävää.