Green Building Council Finland

RILin Kiertotalous -teemaryhmän tietoisku: Kiertotalous KIRA-alalla

31.3.2021 | 8.00–9.00
RIL järjestää kiertotalous-aiheisen webinaarin 31.3.2021!

 

Tapahtumasivulta poimittua:

Tervetuloa keskiviikkona 31.3.2021 klo 8-9 järjestettävään RILin Kiertotalous -teemaryhmän tietoiskuun.

Aamun aiheena on kiertotalouden tuoma muutos kiinteistö- ja rakennusalalla. Tilaisuudessa tarkastellaan, miten Cradle to Cradle® -viitekehys auttaa kiertotalouden soveltamisessa käytäntöön rakennushakkeissa. Cradle to Cradle on kiertotalouden periaatteiden mukaisesti suunniteltujen tuotteiden sertifikaatti.

Tietoiskun esiintyjänä toimii teollinen ekologi ja kiertotalouden asiantuntija Lilli Linkola. Hän työskentelee vanhempana konsulttina Ethica Oy:ssä. Linkola on erikoistunut uransa aikana resurssiviisauden ja materiaalikiertojen kehittämiseen rakennetussa ympäristössä.

Markkinamurros kohti hiilineutraalia kiertotaloutta on käynnissä ja tämä koskettaa erityisesti resurssi-intensiivistä rakennusalaa. Sitä mukaan kuin rakennusten energiatehokkuus ja päästöttömän energian osuus kasvaa, korostuu kiertotalouden merkitys rakennusten elinkaarivaikutusten hallinnassa.

Tietoisku järjestetään etänä, eli pääset osallistumaan tilaisuuteen oman koti- tai työtietokoneesi välityksellä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi Microsoft Teams -kokouslinkin, jonka kautta pääset seuraamaan esitystä.

Tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittaudu tapahtumaan:

https://ssl.eventilla.com/event/xY8pb