Green Building Council Finland

RILin tietoisku: Smart Otaniemi – innovaatioekosysteemi älykkäiden energiaratkaisujen kehitysalustana

6.10.2020 | 8.00–9.00
Miten sähköajoneuvojen latausratkaisuita voidaan toteuttaa kiinteistöissä? Millaisia liiketoimintamahdollisuuksia älykkäät ja joustavat energiajärjestelmät avaavat?
Tervetuloa kuulemaan RILin tietoiskuun tiistaina 6.10.2020 klo 8-9 miten Smart Otaniemi innovaatioekosysteemi mahdollistaa älykkäiden energiaratkaisujen kehittämistä.

Smart Otaniemi on älykkään energian innovaatioekosysteemi, jossa erilaiset organisaatiot kehittävät yhdessä kestäviä ja kaupallisesti kannattavia energiaratkaisuja, jotka auttavat siirtymään kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa. Kahden toimintavuoden aikana ekosysteemin verkosto on kasvanut jo yli sataan toimijaan, ja pilottiprojekteja on käynnissä useita. Innovaatioekosysteemiä koordinoi VTT ja toimintaa rahoittaa yritysten ja kumppaneiden lisäksi Business Finland. Smart Otaniemi tarjoaa uuden tavan tehdä tutkimus- ja kehitystyötä. Eri yritysten ja tutkimuslaitosten yhteiskehittämishankkeissa haasteita ratkotaan eri näkökulmat huomioiden.

Tietoiskun Agenda

Smart Otaniemi – Ekosysteemi, jossa kehitetään yhdessä tulevaisuuden energiaratkaisuja – Sanna Öörni
Smart Otaniemen yhteiskehittämisen päällikkö, VTT (LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/sanna-%C3%B6%C3%B6rni-444402a4/, Twitter: @sannaoorni)

Sähköajoneuvojen latausratkaisut kiinteistöissä – Marko Paakkinen, tutkimustiimin päällikkö, VTT
(LinkedIn: https://fi.linkedin.com/in/marko-paakkinen-939383a, Twitter: @mpaakkin)

Älykkäät ja joustavat energiajärjestelmät – Kari Mäki, tutkimusprofessori, VTT
(LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/karijmaki, Twitter: @karimaeki)

Tietoisku järjestetään etänä, eli pääset osallistumaan tilaisuuteen oman koti- tai työtietokoneesi välityksellä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi Microsoft Teams -kokouslinkin, jonka kautta pääset seuraamaan esitystä.

 

Ilmoittaudu