Green Building Council Finland

RILin tietoisku: Työnteko lähi- ja etätiloissa sekä digitaalisen yhteistyökulttuurin rooli

28.10.2020 | 9.00–10.00
Tervetuloa RILin Kiinteistöjen omistus ja ylläpito -tekniikkaryhmän keskiviikkona 28.10.2020 klo 9.00–10.00 järjestämään tietoiskuun, jossa aiheena on työnteko lähi- ja etätiloissa sekä digitaalisen yhteistyökulttuurin rooli.

Humapin organisaatiokonsultti, Coach (PCC), FM Pekka Pirhonen ja Humpain organisaatiokonsultti (FINOD), certified business coach Annika Ranta puhuvat aamun webinaarissa mm. seuraavista aiheista:

  • Minne menet työ? Tutkimusten ja kokemuksen kertomaa
  • Kolme toiminnan näkökulmaa digitaaliseen yhteistyökulttuuriin
  • Miten digitaalisen yhteiskulttuurin rakentaminen tapahtuu käytännössä?

Lisäinfoa Humapista alla sekä sivulla: www.humap.com

“Humapin matka alkoi vuosituhannen vaihteessa kolmen ystävän ajatuksesta, että tiimi on aina enemmän kuin osiensa summa.

Toiminnan ytimessä ovat jo yli 20 vuoden ajan olleet yhdessä oppimisen into, systeeminen uteliaisuus ja edistyksellinen digitaalisuuden hyödyntäminen. Perusajatuksena on jatkuva kokeileminen ja tekemällä oppiminen. Humap on organisaatioiden kehittämisen pioneeri, joka pyrkii kaikin tavoin elämään niin kuin opettaa.”

Pekka Pirhoseen ja Annika Rantaan voit tutustua täällä: www.humap.com/me/

Tietoisku järjestetään etänä, eli pääset osallistumaan tilaisuuteen oman koti- tai työtietokoneesi välityksellä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi Microsoft Teams -kokouslinkin, jonka kautta pääset seuraamaan esitystä.

 

Ilmoittaudu