Green Building Council Finland

Webinaari: Miten tuoda kiertotalous osaksi maankäytön suunnittelua?

21.4.2020 | 14.00–14.35
Ethica kutsuu sinut maksuttomaan, puolen tunnin webinaariin tutustumaan Cradle-to-Cradle -viitekehykseen ja miksi se on tärkeä työkalu ohjaamaan yritysten tuotekehitystä.

Jo tuhansia tuotteita rakennusalan tuotteista puhdistusaineisiin, sisustustuotteisiin ja leluihin on sertifioitu. Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta, jonne voit samalla esittää etukäteiskysymyksiä, joihin vastaamme webinaarin aikana. Voit vapaasti jakaa ilmoittautumislinkkiä myös kollegoillesi.

Tervetuloa mukaan! Ethica lähettää varsinaisen linkin sinulle päivää ennen webinaaria.

 

Webinaarin vetäjinä toimivat Ida Urmas ja Anne Raudaskoski.

Ida Urmas on kiertotalouden mukaiseen suunnitteluun (circular design) ja Cradle-to-Cradle -viitekehykseen erikoistunut konsultti ja muotoilija. Hän on toiminut lukuisissa C2C -projekteissa aiemmin Berliinissä ja circular design -projekteissa Ethicassa.

Anne Raudaskoski on Ethican toinen perustaja ja Head of Consulting. Hän on mm. kehittänyt pk-yrityksille suunnatun 3-päiväisen tuote -ja palvelukehitysohjelman EcoDesign Sprintin yhdessä Design Forum Finlandin kanssa. Ohjelman ovat käyneet läpi useat yritykset Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Liettuassa ja Venäjällä.

 

Lisätietoa:

Verkkosivuosoite: https://www.ethica.fi/fi/uutiset/ethican-taman-kevaan-mielenkiintoinen-webinaari-tarjooma/

Email: anne.raudaskoski@ethica.fi