Tervetuloa GBC:n strategiawebinaareihin

Green Building Council Finland laatii uuden strategian vuosille 2021-2023. Strategiaa valmistellaan muun muassa toimikuntien kokouksissa ja webinaareissa. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille jäsentemme edustajille. Tervetuloa mukaan!

GBC järjestää toukokuussa webinaarisarjan, jossa työstetään ja kommentoidaan strategian eri osia. Lämpimästi tervetuloa osallistumaan strategiaprosessiin! Toivomme uuden strategian laatimisen olevan innostava yhteinen ajatusharjoitus meille kaikille – ja antavan syötteitä myös itse kunkin jäsenemme oman ajattelun ja toiminnan kehittymiseen. 

Kaikki jäsenorganisaatioiden edustajat ovat tervetulleita osallistumaan strategiawebinaareihin, jotka ovat jäsenistölle erinomainen tilaisuus vaikuttaa GBC:n tulevien vuosien toimintaan ja painopisteisiin. Voit valita webinaarisarjasta sinua kiinnostavan aiheen, jonka työstämiseen osallistut tai olla kuulolla jokaisessa tilaisuudessa.

Tietoisku: WorldGBC:n strategian esittely

•To 7.5. klo 14.00-15.00

•World GBC:n varapuheenjohtaja Ilari Aho esittelee World GBC:n strategian vuosille 2020-2022. Esittelyn jälkeen kommenttipuheenvuoro(t) sekä keskustelu peilaten Suomen GBC:n strategian valmisteluun.

GBC:n arvot ja tapa toimia

•To 14.5. klo 13.30-15.00

•Mitkä ovat GBC:n arvot, miten haluamme toimia yhdessä? Tilaisuudessa esitellään ehdotus GBC:n arvoista sekä kommentoidaan ja tarkennetaan näitä jatkovalmistelua varten.

Strategian kärkiteemat

•Ma 18.5. klo 13.00-15:00

•Mihin teemoihin keskitymme ja miten näitä toteutamme tulevina vuosina? •Webinaarissa käsitellään ehdotus kärkiteemoista ja näiden toteuttamissuunnitelmien pääkohdista. Pririsoimme teemoja ja tarkennamme näiden sisältöä.

GBC:n ”kasvuohjelma”

•20.5. klo 9.00-11:00

•Koska kestävyyskriisin ratkaisut eivät odota, haluamme lisätä GBC:n toiminnan vaikuttavuutta haasteiden ratkaisemiseksi. Käsittelemme luonnoksen GBC:n ”kasvuohjelmasta” seuraaville vuosille ja tarkennamme tähän liittyviä tavoitteita ja näkökulmia.

Viestintäsuunnitelma ja pääviestit

•Ti 26.5. klo 13.00-14.30

•Haluamme mahdollistaa sen, että osaamme kertoa painotuksistamme oikea-aikaisesti ja yhdessä. Tätä varten olemme luonnostelleet kuvausta (ns. vaikuttavuustavoitteita”) tälle ja tuleville vuosille. Nämä luonnollisesti tarkentuvat koko strategiatyön aikana – mutta missä ollaan ja mihin mennään? Webinaarissa keskustelemme etenkin viestinnän näkökulmasta.


Käytännön ohjeita: Pyydämme ilmoittautumaan etukäteen tapahtumasivujen kautta. Kunkin webinaarin aikataulu ja ohjelma tarkentuu vielä lähempänä. Kokoukset ovat Teams-kokouksia: näihin voi osallistua vain etänä. Saatamme toteuttaa webinaareja myös kesäkuussa.

Lisätietoja: Mikko Nousiainen ja Lauri Tähtinen (etunimi.sukunimi@figbc.fi)

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami