Tule kanssamme Asuntomessuille!

Green Building Council Finland järjestää Kouvolan Asuntomessuilla miniseminaarin ja keskustelutilaisuuden. Kutsumme kaikki jäsenemme ja yhteistyökumppanimme mukaan – tervetuloa!

GBC Finland järjestää maanantaina 5.8.2019 klo 13.00 messualueen AsukasAreenalla tilaisuuden teemalla Kiertotalous ratkaisee rakentamisessa – Miksi ja miten kiertotalous huomioidaan suunnittelun ja rakentamisen eri vaiheissa?

Tule kuulemaan, mitä kiertotalous konkreettisesti tarkoittaa ja oppimaan, kuinka monipuolisesti rakentamisen kiertotaloutta jo toteutetaan Suomessa ja ulkomailla. Ohjelmassa on lyhyitä tietoiskuja ja keskustelua, ja puheenvuorojen välissä on aikaa kysymyksille.

Päivän retki Kouvolaan ja Asuntomessuihin tutustuminen on mukava tapa aloittaa elokuun työt, vaihtaa kuulumiset tuttavien kanssa ja suunnata katseet syksyn toimintaan.

Lue lisää GBC:n tapahtumasta, sen ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://figbc.fi/tapahtuma/miniseminaari-ja-keskustelutilaisuus-kouvolan-asuntomessuilla-5-8-2019/.

Kesällä 2019 Asuntomessut järjestetään Kouvolan Pioneeripuistossa. Pioneeripuiston asuinalue rakentuu Korian vanhalle kasarmialueelle, Kymijoen jylhiin rantamaisemiin. Vanhat venäläisten rakentamat punatiiliset kasarmirakennukset, yhdessä uljaan luonnon kanssa luovat alueelle oman uniikin luonteen.

Rakentamisen uusia ideoita esittelevät alueelle rakennettavat modernit pientalot, rivitalot, paritalot ja uudenlainen senioriasumisen kortteli. Kokonaisuus on upea yhdistelmä uusimpia asumisen ratkaisuja ja historiaa.

Asuntomessut ovat avoinna 12.7. – 11.8.2019, kello 10 – 18.

Kouvola 2019 Asuntomessut: http://asuntomessut.fi/tulevat-messut/kouvola-2019/

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami