Menu
Menu

Työpaikka avoinna FIGBC:ssä

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Haemme projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen johtamaan kaksivuotista ”Rakennusten ja alueiden ympäristöjohtaminen Suomessa”-projektia.

Green Building Council Finland (FIGBC) kokoaa rakennettuun ympäristöön liittyvää kestävän kehityksen osaamista Suomessa. FIGBC:n keskeisimpiä tehtäviä ovat rakennettuun ympäristöön liittyvien kestävän kehityksen käytäntöjen edistäminen, Suomen kytkeminen osaksi kansainvälistä Green Building Council -verkostoa, tiedon ja osaamisen välittäminen sekä vuoropuhelun ja keskustelun aktivointi.

Haemme palvelukseemme 2 vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen

Projektipäällikköä

Tehtävänäsi on johtaa kaksivuotista ”Rakennusten ja alueiden ympäristöjohtaminen Suomessa”-projektia, jossa kehitetään Suomeen soveltuvat ympäristöjohtamisen avainmittarit, tuotetaan tietoa erilaisista rakennusten ja alueiden ympäristöjohtamiseen soveltuvista työkaluista ja analysoidaan erilaisia rakennettuun ympäristöön liittyviä johtamisprosesseja yhteistyössä muiden alan järjestöjen kanssa. Lisäksi viestinnällä tulee olemaan merkittävä rooli projektin onnistumisen kannalta.

Arvostamme projektinjohtamiskokemusta, soveltuvaa ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkintoa, englannin ja suomen kielen taitoa, kiinnostusta viestintään, sekä henkilökohtaista kiinnostusta kestävän kehityksen mukaisesta rakentamisesta. Työssä onnistuminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä ihmissuhdetaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Maija Virta, Green Building Council Finland, puh. 040-1344822.

Hakemus palkkatoiveineen pyydetään lähettämään sähköpostilla osoitteeseen maija.virta@figbc.fi 2.5.2011 mennessä.

Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami