Työpaikkailmoitus

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen kiinteistö- ja rakennusalan

KESTÄVÄN KEHITYKSEN ASIANTUNTIJAA

Työtehtäväsi painottuvat Ilmastoviisaat taloyhtiöt -hankkeen tehtäviin sekä rakennetun ympäristön hiilineutraalisuutta ja kiertotaloutta edistäviin toimiin.

Ilmastoviisaat taloyhtiöt -hankkeen tavoitteena on vauhdittaa taloyhtiöiden digiloikkaa ja saada asunto-osakeyhtiöt ja asukkaat aktiiviseksi osaksi älykaupunkia ja ilmastonmuutoksen torjuntaa. Tämä tavoite vaatii markkinoille paljon aktiivisia yrityksiä. Pääasiallinen työtehtäväsi on toteuttaa Ilmastoviisaat taloyhtiöt -hankkeen markkinaselvitys, jonka tavoitteena on tuoda yrityksille tietoa taloyhtiöiden ilmastokuormitusta vähentävien palveluiden kysynnästä ja liiketoimintamahdollisuuksista. Selvitys toteutetaan kevään 2020 aikana.

Lisäksi tehtäviisi sisältyy mielenkiintosi ja taustasi mukaan ja yhdessä sovittavalla tavalla esimerkiksi seuraavia näkökulmia: Ilmastoviisaat taloyhtiöt -hankkeen muut tehtävät, kiertotaloushankkeiden tukeminen, vähähiilisyyteen ja kiertotalouteen liittyvät avustavat tehtävät.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tiedon keruuseen ja jalostamiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme innostunutta, avointa ja uutta kohtaan uteliasta työotetta. Tulevaisuuteen katsova kehitysmyönteinen ajattelu on tarpeen uusien mahdollisuuksien tunnistamiseksi ja niistä viestimiseksi.

Lisäksi arvostamme esimerkiksi

  • kiinteistö ja -rakennusalan yleistä tuntemusta ja/tai käytännön kokemusta asunto-osakeyhtiöistä
  • ymmärrystä rakennetun ympäristön kestävän kehityksen ja vastuullisuuden kysymyksistä, kuten energiatehokkuudesta, digitalisaatiosta ja hiilijalanjäljestä
  • valmiuksia itsenäiseen projektin suunnitteluun ja toteutukseen, yhteistyöverkostoja hyödyntäen
  • soveltuvaa koulutusta (yliopisto, ammattikorkeakoulu) ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia

Emme edellytä sinun hallitsevan kaikkea edellä mainittua, mutta sitäkin enemmän peräänkuulutamme innostunutta ja aikaansaavaa asennetta. Taustaltasi voit olla esimerkiksi opintojesi loppuvaiheessa tai jo työkokemusta hankkinut.

Työsuhde on määräaikainen ja kestää vuoden 2020 loppuun. Työ alkaa tammikuun 2020 alussa tai sopimuksen mukaan. Olemme joustavia sopimaan muista järjestelyistä, esimerkiksi opinnot huomioiden.

Tarjoamme erinomaisen näköalapaikan rakennetun ympäristön kehittämiseen sekä sen kestävän kehityksen kysymysten ratkaisuun niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Työkäytännöiltään joustava työyhteisömme työskentelee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Helsingin Kampissa.

Hae tehtävää 30.11.2019 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus, palkkatoiveesi ja ansioluettelosi osoitteeseen mikko.nousiainen(at)figbc.fi otsikolla ”Työhakemus: Kestävän kehityksen asiantuntija”. Sopivan hakijan sattuessa kohdalle voimme edetä myös nopeammassa aikataulussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa

  • Toimitusjohtaja Mikko Nousiainen, 040 525 8440
  • Vanhempi asiantuntija Lauri Tähtinen, 040 486 5400

Kannattaa myös vierailla sivuilla www.figbc.fi ja www.figbc.fi/ilmastoviisaat

Green Building Council Finland kokoaa ja jalostaa kiinteistö- ja rakennusalan kestävän kehityksen suomalaista osaamista. GBC Finlandin keskeisimpiä tehtäviä ovat rakennettuun ympäristöön liittyvien kestävän kehityksen käytäntöjen ja kiinteistöjen ympäristöluokitusten edistäminen, tiedon ja osaamisen välittäminen, vuoropuhelun ja keskustelun aktivointi sekä kansainvälinen yhteistyö World Green Building Council -verkoston kanssa. Verkostoomme kuuluu noin 150 jäsenorganisaatiotamme, heidän sadat asiantuntijansa sekä yhteistyökumppanimme.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami