Menu
Menu

Uuden toimitusjohtajan terveiset

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Tervehdys kaikille!

Olen Heli Kotilainen ja aloitin Green Building Councilin vetäjänä nyt syyskuun alussa. Taustani on suunnittelu- ja konsulttipuolelta, joten nyt katson tuttua toimintakenttää hieman eri vinkkelistä. Syksy onkin lähtenyt vauhdilla käyntiin uusien haasteiden parissa. Olen ehtinyt tutustumaan mm. VÄRKKI-projektiin, jossa kehitetään rakennusten eko- ja energiatehokkuutta kuvaavia indikaattoreita, Nordic GBC konferenssin valmisteluihin (31.1.–1.2.13 Helsinki) sekä yhteispohjoismaiseen Nordic Built – aloitteeseen, jonka tarkoituksena on vauhdittaa kestävien rakennuskonseptien kehitystä. Viime viikolla vietimme kansainvälistä vihreän rakentamisen viikkoa, jonka aikana toimme esille jäsentemme näkemyksiä vihreästä rakentamisesta valokuvien muodossa. Näistä kaikista löytyy lisätietoja nettisivuiltamme, käykäähän katsomassa!

Yhdistys perustettiin vasta vuonna 2010, mutta paljon on saatu jo aikaan. Keskeistä toiminnassamme on toimikuntien työ, jossa kestävään rakennettuun ympäristöön liittyviin teemoihin paneudutaan syvällisemmin. Tällä hetkellä toimivat koulutus-, kaupalliset luokitustyökalut-, kiinteistöjen käyttö- ja energiatoimikunnat. Uusia toimikuntia voidaan toki perustaa jäsenistön tarpeen mukaan.

Yhdistyksemme painoarvo on suuri ja jäseniä on liki 90. Toiminnan vakiinnuttua ja uuden vetäjän astuttua nyt remmiin on sopiva aika katsoa tulevaan ja määritellä toimintamme painopisteitä: mihin keskitymme ja miten toimimme? Avainsanoja ovat Tärkeys, Vaikuttaminen ja Lisäarvo. Haluamme keskittyä asioihin, jotka ovat alan kehittymisen kannalta tärkeitä ja joihin meillä on mahdollisuus vaikuttaa. Ja tietysti haluamme tuottaa jäsenillemme ja koko alalle lisäarvoa. Tähän liittyen olemme lähettäneet jäsenillemme kyselyn ja toivommekin runsasta evästystä toimintamme kehittämiseen!

On hienoa aloittaa työ Green Building Councilissa yhdessä aktiivisen jäsenistön kanssa!

Heli

Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami