Uusi Loikka-blogi ottaa kantaa kestävyyden aihealueisiin

GBC Finlandin nettisivuilla julkaistaan jatkossa Loikka-Blogia, joka jatkaa kahdesti vuodessa ilmestyvän LOIKKA -e-lehden aiheilla. Blogin kirjoittajat tulevat GBC:n asiantuntijoilta ja teiltä jäseniltämme, rakennetun ympäristön edelläkävijöiltä. Tervetuloa kirjoittamaan, herättämään keskustelua ja kertomaan yrityksesi kestävän rakennetun ympäristön asioista laajemmalle yleisölle!

Tavoitteena on julkaista kirjoituksia kaksi kertaa kuukaudessa. Blogissa julkaistaan kannanottoja, nostoja ja mielipiteitä kiinteistö- ja rakennusalan hiilineutraalisuudesta, kiertotaloudesta ja kestävämmän elämän lähtökohdista kumpuavista aiheista. Blogi on mahdollisuus kertoa, miten aiheet vaikuttavat yrityksesi toimintaan ja millaisia oivalluksia murros on saanut alulle. Jos sinulla on aihe mielessä tai jo lähes valmis kirjoituksesi odottaa julkaisua, ota yhteyttä!

Green Building Council Finland on ollut mukana rakentamassa LOIKKA -e-lehteä parin vuoden ajan ja lehti kasvattaa vakaasti levikkiään. Tällä hetkellä se tavoittaa noin 20 000 lukijaa. Keväällä ja syksyllä ilmestyvä lehti nostaa laajasti kestävän kehityksen aiheita esiin ja haastaa alaa etsimään ratkaisuja kestävämpään rakennetttuun ympäristöön. Yritykselläsi on mahdollisuus mainostaa seuraavassa 17.3. ilmestyvässä lehdessä; katso tarkemmat tiedot lehden mediakortista ja varaa mainostila 17.2.2020 mennessä!

Lehden jatkeena toimii tulevaisuudessa GBC:n sivuilla julkaistava Loikka-Blogi, joka jatkaa ja syventää lehden aiheita jäsenistömme näkökulmilla. Yritysten vastuullisuus ja siitä kumpuavat ratkaisut voivat kulminoitua usein myös muita koskettaviin pulmiin. Loikka-blogin parasta antia lienee yhdessä kestävyyden haasteiden ratkaiseminen ja tietoisuuden levittäminen. Toivomme myös monialaisen jäsenistömme erilaisten haasteiden tulevan paremmin esiin.

Ohjeet blogi-kirjoitukselle:

  • Kirjoituksen pituus 1 A4, fonttikoko 11
  • Kirjoitus voi sisältää kuvituskuvan ja/tai kuvan kirjoittajasta
  • Ehdota kirjoitusta hiilineutraalisuudesta, kiertotaloudesta tai muusta kestävän rakennetun ympäristön ajankohtaisesta aiheesta.
  • Lähetä juttuaiheesi viestintäkoordinaattorillemme Anu Elolle
  • Kirjoitukset valitaan ajankohtaisuuden ja kestävää kehitystä tukevien seikkojen perusteella.
  • Emme vastaanota tuotemainostuksia tai palveluiden esittelykuvauksia

Lisätietoja:

Anu Elo,  etunimi.sukunimi@figbc.fi, 040 593 5204.

Loikka -lehti: Rakennustieto

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami