Uusia jäseniä tavoittelemassa hiilineutraalia rakennettua ympäristöä

Ilmastonmuutoksen hillitseminen vaatii radikaaleja muutoksia KIRA-alalla. Vauhtia on kiristetty, koska seuraavien vuosien aikana on muutettava järjestelmällisesti toimintatapoja, jotta rakennettu ympäristö saadaan hiilineutraaliksi vuoteen 2030 mennessä. Hihojen käärimisen aika on ohi – nyt tehdään ja sitoudutaan tavoitteisiin.

Suuret muutokset tapahtuvat, kun ne tehdään yhdessä: meillä on ilo toivottaa 13 uutta jäsentä tekemään töitä tavoitteisiin pääsemiseksi: Tässä syitä, miksi jäsenyys on hyödyllinen kaikille, jotka haluavat edistää kestävän rakennetun ympäristön parhaita käytäntöjä ja laajentaa yhteistyötä:

”GBC Finland jäsenyys sopii hyvin Leanheatin ekosysteemiajatteluun, jossa yhteistyöllä saavutetaan parempi lopputulos niin asiakkaan kuin ilmastonkin puolesta. Elinkaariajattelu, kestävä kehitys avoimuus ovat luonnollinen osa Leanheatin toimintaa ja onkin hienoa luoda parempaa huomista yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Leanheat haluaa luoda lisäarvoa GBC Finlandin toimintaan ketterän, innovatiivisen ja asiakaslähtöisen IoT -kasvuyrityksen verran. Yhteistyöllä kohti kestävämpää huomista!”

Jussi Kukkonen, Energiapalvelujohtaja, Leanheat Oy

“Rakennusteollisuus voi hyödyntää massiivisia määriä kierrätysmateriaaleja kuten uudentyyppisiä kierrätyskomposiitteja, joita yrityksemme kehittää. Seuratkaa alan EU-hankkeita kuten www.ecobulk.eu.”

Markku Vilkki, Toimitusjohtaja, Conenor

”Haluamme olla eturintamassa tuomassa kestävää kehitystä ja hiilineutraalia rakentamista Suomeen ja ymmärtää kiertotalouden mahdollisuuksia rakennus- ja suunnittelualoilla.”

Ville Räikkönen, Kehityspäällikkö, JKMM

“Vastuullisuus on aina ollut osa Aktia DNA:ta, mitä viemme nyt seuraavalle tasolle uuden yritysvastuuohjelmamme avulla. Liittyminen mukaan Green Building Counciliin on yksi konkreettinen ohjelmamme mukainen teko.”

Virve Valonen, Vastuullisuuspäällikkö, Aktia Oy

“GBC:n jäsenenä mikroyrittäjälle tarjoutuu hyvä tilaisuus verkostoitumiseen, tiedonsaantiin ja mahdollisuuteen osallistua mielenkiintoisten projektien toteutukseen.”

Katja Lehtonen, Hallituksen puheenjohtaja, Ytekki Oy

“Handelsbanken on vahvasti mukana rakentamassa kestävän kehityksen mukaista tulevaisuutta. Voimme rahoitus- ja sijoituspäätösten kautta vaikuttaa tulevaisuuden ratkaisuihin ja ympäristön tilaan. On tärkeää, että rahoittajana ymmärrämme, miten kestävän kehityksen näkökulma vaikuttaa kiinteistö- ja rakennusalaan – Green Building Council auttaa meitä tässä.”

Pirjetta Soikkeli, Viestintäjohtaja, Handelsbanken

”Tuotteemme energia- ja ympäristötehokkuuden mittausjärjestelmän sekä päästökaupan toiminta ympäristösertifiointien mukaisesti. Mahdollisuus osallistua myös muihin toimikuntiin ajankohtaisen teeman mukaisesti. Esim. Energiatoimikuntaan.

Kari Pentti, Toimitusjohtaja, Zeneko Oy

Olemme kestävän rakentamisen asiantuntijoita, meillä on kokemusta ympäristösertifioitujen kohteiden suunnittelusta ja GBC:n tarjoaman yhteistyöverkoston avulla haluamme olla yhteiskehittämässä rakennusalaa ympäristöystävällisemmäksi. Suunnittelijoidemme asiantuntemusta voidaan parantaa yhdistyksen järjestämien koulutusten avulla.”

Eeva Korhonen, Arkkitehti, Arkkitehdit LSV Oy

”GBC tekee tärkeää työtä rakentamisen kiertotalouden edistämiseksi, josta yhtiömme liikevaihtokin muodostuu tällä hetkellä lähes 100%.”

Tomi Lehtinen, Perustaja, Netlet Oy

”Verkostoituminen ja kiertotalousasioiden edistäminen. Koemme, että jäsenyydestä on hyötyä mm. verkostoitumisessa.”

Jari Kattainen, Toimitusjohtaja, CirEco Oy

“Tarjoamme tietomallipohjaisia ratkaisuja rakentamisen eri vaiheisiin. Uskomme, että tietomallien tietoa voitaisiin käyttää huomattavasti nykyistä laajemmin rakentamisen ja rakennetun ympäristön ympäristövaikutusten pienentämiseen. Halusimme liittyä jäseniksi, jotta pääsemme kuulemaan mitä toiveita ja tarpeita kohdistuu ympäristön kannalta kestävän rakentamisen kehittämiseen. Tätä kautta pystymme omalta osaltamme edistämään vihreämpää rakentamista.” 

Sabina Housh-Kaanela, Sales and Marketing Manager, Trimble Solutions Oy

”Pyrimme edistämään vähähiilisten geopolymeerien käyttöä Suomessa ja GBC:n kautta pyrimme löytämään sovelluskohteita sekä yhteistyömahdollisuuksia eri tahojen kanssa. Toivomme, että jäsenyyden kautta pystymme myös viemään yleisesti eteenpäin keskustelua uusiomateriaalien käytöstä rakentamisessa. “

Melina Pinomaa, Viestintä- ja vastuullisuusasiantuntija, Betolar Oy

“Haluamme oppia hyödyntämään alan viimeisintä tietotaitoa, pääsemme kohtaamaan erityyppisiä toimijoita ja pääsemme vaikuttamaan tulevaisuuteen.”

Pilvi Kataja, Kiinteistösijoituspäällikkö, Nordea Henkivakuutus Suomi Oy

Tervetuloa uudet! Ja jos et vielä ole jäsenemme, älä haaskaa enempää aikaa miettimiseen: liity verkostoon ja ryhdytään toimeen. Muutos on helpompi, kun meitä on suurempi joukko vääntämässä vipua!

Jäseneksi voi liittyä täyttämällä hakemuksen pyydetyillä tiedoilla tai ottamalla meihin yhteyttä. Lisätietoa jäseneksi liittymisestä: https://figbc.fi/jasenyys/

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami