Green Building Council Finland

FIGBC kouluttaa: Vähähiilisyystavoitteet ja elinkaaren hiilijalanjälki

18.2.2022 | Koko päivä
Suomi on sitoutunut olemaan hiilineutraali vuonna 2035. Hiilineutraali Suomi 2035 vaatii merkittäviä ponnistuksia myös kiinteistö- ja rakennusalalta toteutuakseen. Tulevaisuudessa rakennuksen elinkaaren hiilijalanjäljen arviointi on oleellinen osa rakennushanketta ja ohjaa päätöksentekoa.

Tässä koulutuksessa kerromme keskeisistä vähähiilisen rakentamisen trendeistä ja tulevista vaatimuksista sekä siitä kuinka rakennuksen elinkaaren hiilijalanjälkeä voidaan ohjata hankkeissa vähähiilisyystavoitteiden saavuttamiseksi. Kurssilla käsitellään MRL-uudistusta, vertaillaan hiilijalanjäljen arviointimenetelmiä ja kokeillaan laskentaa käytännössä.

Tämän kurssin jälkeen tunnet alan keskeiset vähähiilisyys- ja ilmastopäästötavoitteet. Tiedät, miten rakennuksen elinkaaren hiilijalanjälki lasketaan ja osaat ohjata hankkeen ilmastopäästöjä. Lisäksi olet kokeillut hiilijalanjäljen arviointia käytännössä.

Kurssi on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille ja erityisesti se hyödyttää rakennushankkeiden tilaajia sekä alan konsultteja ja suunnittelijoita.

 

Aika: 18.2.2022 klo 8.45 – 15.15

Paikka: TEAMS-webinaari. FIGBC järjestää tämän koulutuksen verkossa.

Kouluttajana toimii Anni Viitala, Granlund
One Click LCA -ohjelmiston kouluttajana Sara Tikka, One Click LCA

Hinnat

Jäsenet 450 € / Muut 500 €

(alv 0%, hintaan ei lisätä arvonlisäveroa). Sisältää koulutuksen ja materiaalin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt. Lisätietoja: miisa.tahkanen@figbc.fi

Lähetämme koulutukseen ilmottautuneille vahvistuksen sähköpostitse.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kurssia ei järjestetä, mikäli sille ei ilmoittaudu tarpeeksi osallistujia.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova.
Peruutus on maksuton kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % osallistumismaksusta. Sairastapauksissa veloitamme 25% osallistumismaksusta. Jos henkilö ei saavu paikalle ja jättää ilmoittamatta tästä, veloitetaan tällöin koko osallistumismaksu. Esteen sattuessa tilalle voidaan vaihtaa toinen henkilö ilman lisäkuluja.

FIGBC tarjoaa jokaiseen koulutukseensa kolme ilmaista paikkaa alan opiskelijoille. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.