World Green Building Week 2011

Vihreä rakennusala esillä kansainvälisellä World Green Building -viikolla 19-23.9.2011. FIGBC haastaa jäsenyrityksiä järjestämään myös omia tilaisuuksia.

World Green Building Week 2011 herättää keskustelua vihreän rakentamisen roolista ja mahdollisuuksista yhä haasteellisemmaksi muuttuvassa globaalissa taloudessa. Kansainvälinen Green Building Council -verkosto kampanjoi eri maissa vihreän talouden puolesta syyskuun kolmannella viikolla.
World Green Building -viikkoa vietetään noin 50 eri maassa kansallisten Green Building Councilien organisoimana 9.-23.9.2011. Tämän vuoden World Green Building -viikon aiheena on vihreä talous, joka on myös kärkiteemana ensi kesänä järjestettävässä YK:n kestävän kehityksen “Rio+20” -konferenssissa. Vihreän rakentamisen roolia ja mahdollisuuksia pohditaan myös Brysselissä World Green Building Councilin (World GBC) Eurooppa-verkoston järjestämässä seminaarissa 21.9.
Green Building Council Finland (FIGBC) on mukana teemaviikon tuotannossa ja järjestää viikon aikana vihreään ja kestävään rakentamiseen keskittyviä keskustelutilaisuuksia alan suomalaisille organisaatioille, poliittisille päättäjille ja tiedotusvälineille.

World Green Building Week tapahtumia Suomessa:

  • FIGBC jäsentilaisuus ja VÄRKKI-projektin kick-off, maanantai 19.9.
  • Hyvä kaupunkielämä -työpaja (Sitra), tiistai 20.9.
  • Aamiaisseminaari: Vähähiilinen rakennus- ja kiinteistöala Suomessa, torstai 22.9.

FIGBC kannustaa jäsenyrityksiä järjestämään kampanjaviikon aikana omia tilaisuuksia. Ilmoitattehan niistä myös meille. Otamme mielellämme vastaan myös muita ideoita kampanjaviikon aktiviteeteista. Kotisivuilla ja viestintämateriaaleissa käytettäviä WGB-viikon kansainvälistä logoa ja ydinviestejä voi pyytää antti.lippo@figbc.fi. World Green Building viikon jälkeen teemme yhteenvedon WGBC:lle kaikista aktiviteeteista Suomessa.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami