World Green Building WEEK -viestintäkampanjan sivut käytössänne

Kansainvälinen World Green Building Week (WGBW) on vuosittainen kampanja, joka kannustaa kestävän rakennetun ympäristön rakentamiseen kaikille, kaikkialla. Vuonna 2019 Green Building Week järjestetään 23. – 29.9.2019.

Olemme julkaisseet World Green Building Weekin -nettisivun, josta löydät materiaalia, tärkeät päivämäärät ja inspiroivia tapoja näkyä viikolla. Week on erinomainen tilaisuus tuoda esille omaa kestävää toimintaa ja esimerkkejä rakennuksen elinkaaren eri vaiheista.

Tämän vuoden World Green Building Week -teemalla etsimme ratkaisuja luoda kestävää, terveellistä ja ilmastonmuutokseen sopeutuvaa ja sitä hillitsevää rakennettua ympäristöä. Teema #BuildingLife keskittyy hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen rakennuksen elinkaaren eri vaiheissa. Haluamme korostaa ympäristöystävällisen rakennustuotannon välttämättömyyttä: suunnittelu, rakentaminen, käyttö, purkaminen ja uudelleen käyttö ovat vaiheita rakennuksen elinkaaressa, joilla voidaan saada merkittävää muutosta niin rakennusten kuin rakennusmateriaalien suhteen.

Tutustu sivuillamme oleviin esimerkkeihin ja materiaaleihin ja löydä oma tapasi osallistua ja viestiä onnistumisistanne koko alalle!

Sparrausapua Weekiin tarjolla!

Osallistu webinaariimme joko 15.8. tai 28.8 klo 10-11. Webinaarit ova sisällöltään samanlaisia, joten valitse itsellesi sopivin aika ja tule hiomaan viestintäsuunnitelmaa kanssamme.

Ilmoittautuminen webinaariin


Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami