YIT liittyi Green Building Council Finlandin jäseneksi

Green Building Council Finlandin jäsenistö tavoittelee kunnianhimoisesti kestävää rakennettua ympäristöä. Yhteistyöhön ovat lähteneet ammattimaiset kiinteistönomistajat ja -haltijat, rakennuttajat, toimitilajohtajat, suunnittelijat, urakoitsijat sekä kaupalliset ja teolliset yritykset. Tervetuloa jäsenverkostoon YIT!


YIT on liittynyt jäsenverkostoomme ja julkistanut tänä vuonna ilmastotavoitteensa. YIT:n tavoitteina on mm. puolittaa omaperusteisten hankkeiden hiilidioksidipäästöt vuoteen 2030 mennessä ja mahdollistaa omaperusteisten hankkeiden hiilineutraali käyttö.


YIT:ltä kerrotaan jäseneksi liittymisestä:

”Kestävä kehitys on keskeisessä roolissa YIT:n uudistetussa strategiassa. Se on myös megatrendi, joka muovaa toiminta- ja elinympäristöämme. Olemme asettaneet kunnianhimoiset ilmastonmuutoksen hillintään liittyvät pitkän aikavälin tavoitteet, jotka ohjaavat liiketoimintamme kehitystä.


YIT liittyy innolla Green Building Council Finlandin jäseneksi. On hienoa päästä verkostoitumaan ja kehittämään alaa kestävämpään suuntaan.”

Juha Kostiainen, johtaja, kaupunkikehitys


GBC Finlandin Mikko Nousiainen on ilahtunut, että YIT haluaa olla mukana monialaisessa jäsenverkostossa nopeuttamassa kestävän kehityksen mukaista muutosta:

YIT on terävöittänyt jo aikaisemmin vahvaa vastuullisuustyötään asettamalla uudet tavoitteet mm. hiilidioksidipäästöjen vähentämiselle. Tämä on konkreettinen osoitus tahdosta ja toimista ilmastonmuutoksen nopeaksi hillitsemiseksi. Olen vakuuttunut, että Green Building Councilin jäsenyys tukee YIT:tä niin oman toiminnan kuin laajemmin toimialan kehittämisessä ja toivotan YIT:n lämpimästi mukaan toimintaan.”


Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Scroll Up

Ilmoita alan tapahtuma

Bitnami