Tapahtumat

Vähähiilisistä rakennusmateriaaleista täyttä liiketoimintaa – haastattelut

Se miten ja millä raaka-aineilla rakennamme, on keskeisin kiinteistö- ja rakennusalan vastuulla ja vaikutusvallassa oleva kysymys. Sivuvirtojen hyödyntämiseen, ratkaisujen yhteiskehittämiseen ja tilaajien ja tuottajien väliseen vuoropuheluun tarvitaan lisää vauhtia. Rakennuttaja:…

perjantai 13.10.2023

14:00 - 15:30

Tilaisuus on peruttu, varaathan haastatteluajan.

Se miten ja millä raaka-aineilla rakennamme, on keskeisin kiinteistö- ja rakennusalan vastuulla ja vaikutusvallassa oleva kysymys. Sivuvirtojen hyödyntämiseen, ratkaisujen yhteiskehittämiseen ja tilaajien ja tuottajien väliseen vuoropuheluun tarvitaan lisää vauhtia.

Rakennuttaja:

  • Mitä vähähiilisiä materiaaleja tarvitsette vihreän siirtymän vaatimuksiin vastaamiseksi ja liiketoimintanne kehittämiseksi?
  • Vastaavatko markkinoiden tarjonta tarpeisiinne?
  • Onko teillä innovatiivinen ratkaisu, joka ansaitsisi lisää näkyvyyttä?
  • Millaisia ratkaisuja tulevaisuudessa tullaan tarvitsemaan? Miten vauhditamme vähähiilisten materiaalien tuotekehitystä?

Green Building Council Finland ja KIRA-kasvuohjelma käynnistävät vähähiilisiä materiaaleja tarvitsevien ja tuottavien organisaatioiden yhteiskehittämisprosessin.

Työpaja 13.10. on valitettavasti peruttu, kannustamme sopimaan kahdenkeskisen haastatteluajan Mia Toivasen kanssa!

Ota yhteyttä: Mia Toivanen, KIRA-kasvuohjelma, mia@kirafoorumi.fi, p. 040 5667536.

Tilaa FIGBC uutiset ja tiedotteet

Noin kerran kuukaudessa ilmestyvään uutiskirjeeseen kootaan lyhyeksi koosteeksi keskeisimmät uutiset, tulevat tapahtumat ja FIGBC -kuulumiset. Uutiskirje on hyvä yleiskatsaus järjestön toimintaan. Uutiskirjeen voi tilata vapaasti kuka vain – siis myös, vaikka et olisi FIGBC:n jäsen!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun