Tapahtumat

Seuraavat

30.5.

Tutustu Green Building Council Finlandiin!

Tutustu Green Building Council Finlandiin. Kuinka järjestömme toimii ja kuinka te voitte liittyä mukaan? Tervetuloa webinaariin!

6.6.

Ympäristöluokitukset tukena ilmastopäästöjen vähentämisessä

Kuinka luokitusten tavoitteet tukevat yritysten päästövähennystavoitteita? Millä tavoin eri luokituksissa arvioidaan hiilijalanjälkeä?

13.6.

Vähähiilisen rakennetun ympäristön ohjelman tulosseminaari: Vähähiilinen Kiertotalous

Tilaisuudessa esittäytyy viisi Vähähiilisen rakennetun ympäristön ohjelmasta (KIRAilmasto) rahoitusta saanutta, jo valmistunutta hanketta. Tilaisuuden aluksi ympäristöministeriön ja Business Finlandin edustajat kertovat ohjelman puolivälin kuulumiset. Ympäristöministeriö esittelee myös ohjelman viimeisen avustushaun uudet alkavat hankkeet ja ohjelman monet asiantuntijahankinnat.

18.6.

Positiivisten ilmastovaikutusten saavuttaminen rakennetussa ympäristössä

Kiinteistö- ja rakennusala vähähiilistyy kovaa vauhtia. Kunnianhimoisemmissakaan skenaarioissa emme kuitenkaan voi välttyä kaikilta rakentamisen ilmastopäästöiltä tulevina vuosikymmeninä. Rakennetussa ympäristössä voitaisiin kuitenkin tehdä konkreettisia toimia myös ilmastopositiivisten vaikutusten aikaansaamiseksi.  FIGBC:n ja Swecon teettämässä diplomityössä tutkittiin sellaisia ilmastotekoja, joilla olisi todennettava ja pysyvä positiivinen vaikutus alan ilmastopäästöihin.

18.6.

Kiertotalouden green deal – Resurssiviisas rakennettu ympäristö sitoumustyöpaja

Kiertotalouden green deal - Resurssiviisas rakennettu ympäristö sitoumustyöpaja järjestetään 18.6.2024

Haluatko ilmoittaa oman rakennetun ympäristön tapahtumasi kalenteriimme? Laita viestiä info@figbc.fi.

Tilaa FIGBC uutiset ja tiedotteet

Noin kerran kuukaudessa ilmestyvään uutiskirjeeseen kootaan lyhyeksi koosteeksi keskeisimmät uutiset, tulevat tapahtumat ja FIGBC -kuulumiset. Uutiskirje on hyvä yleiskatsaus järjestön toimintaan. Uutiskirjeen voi tilata vapaasti kuka vain – siis myös, vaikka et olisi FIGBC:n jäsen!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun