Tapahtumat

Seuraavat

12.12.

BIM-Based Building LCA

This webinar by Nordic Sustainable Construction, explains the operating environment of building life cycle assessment (LCA) and Building Information Modelling (BIM) in the Nordic countries and Estonia. You can also learn about the enablers and hindrances for harmonisation of BIM and building LCA and give your input to the draft report on process for BIM-based […]

19.1.

Science Based Targets for Buildings

SBTi on kehittänyt kiinteistö- ja rakentamisalalle omaa laskentatapaa, ohjeistusta ja työkalua hiilineutraaliustavoitteiden asettamiselle ja hyödyntämiselle. Tarkoituksena on auttaa yrityksiä ymmärtämään ja toteuttamaan Pariisin ilmastosopimuksen mukaista ilmastotyötä 1,5 asteen siirtymälle. Kehitystyö on edennyt pilotointivaiheeseen.

2.2.

Tutustu Green Building Council Finlandiin!

Tämä esittelytapahtuma on oiva tilaisuus perehtyä Green Building Council Finlandin toimintaan. Vajaan tunnin mittaisessa infossa kuulet Tämä FIGBC:n toimintaa esittelevä tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille jäsenyydestä kiinnostuneille tai jo jäseniksi liittyneille.

9.2.

Tutustu #BuildingLife -hankkeeseen!

Tervetuloa tutustumaan #BuildingLifeen! #BuildingLife on eurooppalaisten Green Building Councilien yhteinen hanke, jonka tavoitteena on vauhdittaa päästövähennyksiä niin kansallisella kuin EU:n tasollakin. Tässä vajaan tunnin mittaisessa tietoiskussa perehdytämme sinut hankkeeseen ja erityisesti siihen, mitä mahdollisuuksia #BuildingLife luo Suomessa kiinteistö- ja rakennusalalla toimiville organisaatioille.

15.3.

Kiertotalouden green deal kiinteistö- ja rakennusalalla

Kiertotalouden green deal vauhdittaa siirtymistä kiertotalouden mukaiseen toimintaan.Tätä vapaaehtoista sitoumusta on ollut mukana valmistelemassa laaja joukko yritysten edustajia. Green Building Council Finlandista työryhmään ovat osallistuneet kestävän kehityksen asiantuntijat Ella Lahtinen ja Elina Samila. Tässä kaikille avoimessa, maksuttomassa webinaarissa Lahtinen ja Samila käyvät läpi kiertotalouden green dealia juuri kiinteistö- ja rakennusalan näkökulmasta.

Haluatko ilmoittaa oman rakennetun ympäristön tapahtumasi kalenteriimme? Laita viestiä info@figbc.fi.

Tilaa FIGBCn jäsenkirje

Jäsenkirje on Green Building Council Finlandin jäsenille suunnattu kooste jäsenverkoston kuulumisista, toimikuntatyöstä, tulevista tapahtumistamme ja projektien tilanteista. Myös alan opiskelijat voivat tilata jäsenkirjeen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun