Medialle

Ota yhteyttä FIGBC Viestintään!

Anne Valkama

Viestintäpäällikkö

anne.valkama@figbc.fi

+358 40 588 9911

Anne johtaa Green Building Council Finlandin viestintää, vastaa järjestön brändistä, mediasuhteista ja viestinnän kehittämisestä. Hän toimii yhteistyössä WorldGBC:n ja pohjoismaisten Green Building Councilien viestijöiden kanssa.

Green Building Council Finlandin asiantuntijat

Antti Ruuska

Toimitusjohtaja, CEO

antti.ruuska@figbc.fi

+358 40 176 3142

Antti johtaa Green Building Council Finlandin toimintaa ja hallintoa yhteistyössä FIGBC:n hallituksen kanssa ja toimii toimiston esihenkilönä. Antin erityisosaamisaluetta on kiinteistö- ja rakennusalan kestävät liiketoimintamallit ja kestävä rahoitus.

Elina Samila

Kestävän kehityksen asiantuntija

elina.samila@figbc.fi

+358 40 5622 775

Elina työskentelee järjestön kiertotaloushankkeissa ja osallistuu toimialan muihin kiertotaloutta ja vähähiilisyyttä edistäviin projekteihin. Elinan erityisosaamista ovat toimitilojen vastuullisuus sekä kiinteistöjen ja infrahankkeiden ympäristöluokitukset.

Ella Lahtinen

Kestävän kehityksen asiantuntija

ella.lahtinen@figbc.fi

+358 40 512 2193

Ella johtaa järjestön kiertotaloushankkeita ja osallistuu toimialan muihin kiertotaloutta ja alan osaamista kehittäviin projekteihin. Lisäksi Ella kehittää Green Building Council Finlandin koulutuksia sekä koulutusyhteistyötä muiden koulutusorganisaatioiden kanssa. Ellan erityisosaamista on rakentamisen kiertotalous.

Heikki Moilanen

Nuorempi asiantuntija

heikki.moilanen@figbc.fi

+358 50 416 5000

Heikki työskentelee sekä vähähiilisyyttä että kiertotaloutta edistävissä projekteissa. Lisäksi Heikki osallistuu Green Building Council Finlandin koulutusten sekä koulutusyhteistyön kehittämiseen ja sidosryhmäyhteistyöhön. Heikin erityisosaamista on kestävä suunnittelu ja sen teemat. 

Lauri Tähtinen

Kehityspäällikkö

lauri.tahtinen@figbc.fi

+358 40 486 5400

Lauri vastaa Green Building Council Finlandin toiminnan kehittämisestä sekä ulkoisten projektien koordinoimisesta. Laurin erityisosaamisalueita ovat vähähiilinen rakentaminen, hiilineutraali rakennettu ympäristö ja EU-taksonomia. 

Miisa Tähkänen

Johtava asiantuntija

miisa.tahkanen@figbc.fi

+358 40 080 3237

Miisa edistää yhteiskunnallista vaikuttavuuttamme sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Hän osallistuu kansainvälisiin projekteihin ja vahvistaa järjestömme kansainvälistä näkyvyyttä. Miisan erityisosaamiseen kuuluu rakentamisen päästöohjaus.  

Siirry takaisin sivun alkuun