Medialle

Ota yhteyttä FIGBC Viestintään!

Anne Valkama

Viestintäpäällikkö

anne.valkama@figbc.fi

+358 40 588 9911

Anne johtaa ja koordinoi Green Building Council Finlandin viestintää ja vaikuttamista, vastaa järjestön brändistä, mediasuhteista ja palveluiden markkinoinnista. Hän toimii yhteistyössä jäsenorganisaatioiden ja yhteistyökumppaneiden viestijöiden kanssa.

Green Building Council Finlandin asiantuntijat

Antti johtaa Green Building Council Finlandin toimintaa ja hallintoa yhteistyössä FIGBC:n hallituksen kanssa ja toimii toimiston esihenkilönä. Hän vastaa yhdistyksen sidosryhmäsuhteista ja edustaa yhdistystä julkisessa keskustelussa.

Lauri Tähtinen

Strategia- ja kehitysjohtaja

lauri.tahtinen@figbc.fi

+358 40 486 5400

Lauri varmistaa, että järjestö toteuttaa valittua strategiaa tehokkaasti. Hän koordinoi järjestön kehitystyötä, projekteja ja toiminnan suunnittelua. Lauri toimii myös energiamurroksen, ilmastonmuutoksen ja vastuullisuusjohtamisen asiantuntijana.

Ella Lahtinen

Johtava asiantuntija

ella.lahtinen@figbc.fi

+358 40 512 2193

Ella johtaa ja kehittää FIGBC:n tiedon tuottamisen ja kestävyysosaamisen kokonaisuutta sekä toimii projektipäällikkönä ja asiantuntijana luonnon ja kiertotalouden sekä kaupunkikehityksen ja talonrakentamisen teemoissa.

Elina Samila

Kestävän kehityksen asiantuntija

elina.samila@figbc.fi

+358 40 5622 775

Elina vastaa FIGBC:llä strategian kiertotalousteeman edistämisestä sekä tukee energiamurroksen teemaa. Lisäksi Elina tuottaa tietoa ja tapahtumia infrarakentamisen ja talonrakentamisen foorumeille. Erityisenä osaamisena hänellä on intohimo parempiin työympäristöihin ja vastuulliseen tilasuunnitteluun.

Siirry takaisin sivun alkuun