Tapahtumat

Tutustu #BuildingLife -hankkeeseen!

Tervetuloa tutustumaan #BuildingLifeen! #BuildingLife on eurooppalaisten Green Building Councilien yhteinen hanke, jonka tavoitteena on vauhdittaa päästövähennyksiä niin kansallisella kuin EU:n tasollakin. Tässä vajaan tunnin mittaisessa tietoiskussa perehdytämme sinut hankkeeseen ja…

perjantai 9.2.2024

10:00 - 11:00

Rekisteröidy webinaariin

Tervetuloa tutustumaan #BuildingLifeen!

#BuildingLife on eurooppalaisten Green Building Councilien yhteinen hanke, jonka tavoitteena on vauhdittaa päästövähennyksiä niin kansallisella kuin EU:n tasollakin.

Tässä vajaan tunnin mittaisessa tietoiskussa perehdytämme sinut hankkeeseen ja erityisesti siihen, mitä mahdollisuuksia #BuildingLife luo Suomessa kiinteistö- ja rakennusalalla toimiville organisaatioille.

Alustava ohjelma

  • #BuildingLife Euroopassa tulokset ja toiminta
  • #BuildingLife julkaisut ja käytännönläheiset oppaat
  • #BuildingLife kannattajuus
  • #BuildingLife tiekarttatyöpajat
  • #BuildingLife tiekartat
  • Suomen päästövähennystoimien seuranta ja raportointi

Tutustu jo etukäteen julkaisuihin!

#BuildingLife pikaoppaat vähähiiliseen rakentamiseen

Green Building Council Finlandin ja A-Insinöörien tuottamat seitsemän pikaopasta vähähiiliseen rakentamiseen kattavat selkeästi hankkeen eri vaiheet. Rakennuttajan, arkkitehdin ja pääsuunnittelijan, rakennesuunnittelijan, taloteknisen suunnittelijan, urakoitsijan, infrarakennuttajan ja rakennustuotevalmistajan tiiviit pikaoppaat voit ladata maksutta käyttöösi.

Hiilineutraalin rakennetun ympäristön toimintaohjelma

Julkaisussa esitetään toimenpiteitä kahdeksalle eri toimijaryhmälle kiinteistö- ja rakennusalalla. Toimenpidetauluihin on koottu keskeiset toimenpiteet, joihin kyseisellä toimijaryhmällä on mahdollisuus vaikuttaa. Hiilineutraalin rakennetun ympäristön toimintaohjelma sisältää konkreettiset välitavoitteet ja askelmerkit kaikille alan toimijoille oman toimintansa kehittämiseksi.

Tilaa FIGBC uutiset ja tiedotteet

Noin kerran kuukaudessa ilmestyvään uutiskirjeeseen kootaan lyhyeksi koosteeksi keskeisimmät uutiset, tulevat tapahtumat ja FIGBC -kuulumiset. Uutiskirje on hyvä yleiskatsaus järjestön toimintaan. Uutiskirjeen voi tilata vapaasti kuka vain – siis myös, vaikka et olisi FIGBC:n jäsen!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun