Tapahtumat

Tutustu Green Building Council Finlandiin!

Tämä esittelytapahtuma on oiva tilaisuus perehtyä Green Building Council Finlandin toimintaan. Vajaan tunnin mittaisessa infossa kuulet FIGBC:n strategiset tavoitteista – mihin teemoihin haluamme vaikuttaa ja kuinka sen teemme. Kansainvälinen yhteistyömme…

maanantai 4.3.2024

10:00 - 11:00

Ilmoittaudu webinaariin

Tämä esittelytapahtuma on oiva tilaisuus perehtyä Green Building Council Finlandin toimintaan. Vajaan tunnin mittaisessa infossa kuulet

  • FIGBC:n strategiset tavoitteista – mihin teemoihin haluamme vaikuttaa ja kuinka sen teemme.
  • Kansainvälinen yhteistyömme World Green Building Councilin kanssa.
  • Käynnissä olevat projektit.
  • FIGBC tarjoama tieto, tapahtumat ja koulutukset.
  • Kuinka osallistua mukaan toimintaan ja saada jäsenyydestä kaikki ilo irti.

Tämä FIGBC:n toimintaa esittelevä tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille jäsenyydestä kiinnostuneille tai jo jäseniksi liittyneille.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Työkaluja KIRA-alan hiilineutraaliuteen ja kiertotalouteen – kooste FIGBC -verkoston työstä 2021

Työkaluja KIRA-alan hiilineutraaliuteen ja kiertotalouteen – kooste FIGBC -verkoston työstä 2021 referoi vuoden aikana tehdyn yhteistyön tulokset yksiin kansiin.

Kiertotalouden nykytila – mikä muuttuu seuraavaksi?

Sekä kansallisten että kansainvälisten projektien myötä olemme Green Building Council Finlandilla saaneet sukeltaa syvälle rakentamisen kiertotalouteen. Kertyneen kokemuksen myötä syntyy näkemys: mihin tähän mennessä on päästy ja millaisiin kehitysaihioihin pitäisi seuraavaksi keskittyä?

Tilaa FIGBC uutiset ja tiedotteet

Noin kerran kuukaudessa ilmestyvään uutiskirjeeseen kootaan lyhyeksi koosteeksi keskeisimmät uutiset, tulevat tapahtumat ja FIGBC -kuulumiset. Uutiskirje on hyvä yleiskatsaus järjestön toimintaan. Uutiskirjeen voi tilata vapaasti kuka vain – siis myös, vaikka et olisi FIGBC:n jäsen!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun