World Green Building Week

WGBW24 Side event: EU-taksonomianmukaisuus ja energiatodistus

Susteran järjestämä verkkokoulutus on osa kansainvälistä World Green Building Week (WGBW24) -kampanjaa, jota vietetään seuraavalla viikolla 9.—13.9.2024.

torstai 5.9.2024

13:00 - 14:00

Verkkokoulutus

Maksuton koulutus

Ilmoittaudu verkkokoulutukseen

Järjestäjä: Sustera Oy

Mikä on energiatodistuksen ja E-luvun rooli ammattimaisessa kiinteistönomistuksessa, ja miten se liittyy EU-taksonomiaan?

Koulutuksen sisältö 

Koulutuksessa avataan energiatodistuksen rakennetta, E-luvun määrittämistä ja keinoja, joilla omistaja voi vaikuttaa rakennuksen E-lukuun ja energialuokkaan. Lisäksi pureudutaan EU-taksonomiavaatimuksiin energiatehokkuuden ja E-luvun kehittämisen näkökulmasta.

Koulutus on suunnattu ammattimaisille kiinteistönomistajille.

Kouluttajana toimii:
Sami Nevala, Sustera

Ilmoittaudu verkkokoulutukseen

Sinua voisi kiinnostaa myös

Usein kysyttyjä kysymyksiä EU-taksonomiasta

Green Building Council Finlandin Kiinteistöt-toimikunta koosti Usein kysytyt kysymykset -listan EU-taksonomiasta.

Kiinteistön Hiilineutraali energiankäyttö

Mitä hiilineutraali energiankäyttö oikeastaan tarkoittaa, miten se lasketaan ja mitkä ovat tärkeimmät periaatteet siirryttäessä kohti hiilineutraalia kiinteistöliiketoimintaa. Kiinteistön Hiilineutraali energiankäyttö – on ohje oman toiminnan arviointiin ja hiilineutraaliuusväittämän tekemiseen.

Energiansäästövinkit kiinteistöjen omistajille

Osana Astetta Alemmas -kampanjaa FIGBC:n Kiinteistöt-toimikunta kokosi ehdotuksia ja ideoita konkreettisiksi toimenpiteiksi ja ratkaisuiksi asuinkohteille ja toimitiloille energiankäytön vähentämiselle

Tilaa FIGBC uutiset ja tiedotteet

Noin kerran kuukaudessa ilmestyvään uutiskirjeeseen kootaan lyhyeksi koosteeksi keskeisimmät uutiset, tulevat tapahtumat ja FIGBC -kuulumiset. Uutiskirje on hyvä yleiskatsaus järjestön toimintaan. Uutiskirjeen voi tilata vapaasti kuka vain – siis myös, vaikka et olisi FIGBC:n jäsen!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun