Energiansäästövinkit kiinteistöjen omistajille

FIGBC:n Kiinteistöt-toimikunta kokosi ehdotuksia ja ideoita konkreettisiksi toimenpiteiksi ja ratkaisuiksi asuinkohteille ja toimitiloille energiankäytön vähentämiselle talvikaudella.
Työ toteutettiin tueksi Astetta Alemmas -kampanjalle.

Toimikunnan ehdottamilla keinoilla voitaisiin keventää painetta kysyntäpiikeissä ja siten vähentää tarvetta sähkökatkoille sekä hillitä sähkön hintakehitystä. Toimikunnan ehdotukset kattavat erilaisia toimenpiteitä asuinkohteille ja toimitiloihin. Toimenpide-ehdotukset vaihtelevat energiatehokkuusratkaisuista, kuten ilmanvaihdon ja taloautomatiikan säädöistä, käytön rajoittamiseen tiettyinä vuorokauden aikoina sekä mukavuustekijöistä kuten sisälämpötiloista, julkisivuvalaistuksesta ja mainosvaloista joustamiseen.

Julkaisija(t): Green Building Council Finland

Julkaisuvuosi: 2022

ISBN:

Kategoriat: Best Practices, Energiatehokkuus, Kiinteistöt

Lataa julkaisu

Lisää julkaisuja

Kiinteistön Hiilineutraali energiankäyttö

Mitä hiilineutraali energiankäyttö oikeastaan tarkoittaa, miten se lasketaan ja mitkä ovat tärkeimmät periaatteet siirryttäessä kohti hiilineutraalia kiinteistöliiketoimintaa. Kiinteistön Hiilineutraali energiankäyttö – on ohje oman toiminnan arviointiin ja hiilineutraaliuusväittämän tekemiseen.

Energiansäästövinkit kiinteistöjen omistajille

Osana Astetta Alemmas -kampanjaa FIGBC:n Kiinteistöt-toimikunta kokosi ehdotuksia ja ideoita konkreettisiksi toimenpiteiksi ja ratkaisuiksi asuinkohteille ja toimitiloille energiankäytön vähentämiselle

Tapahtumia

Siirry takaisin sivun alkuun