7.4.2021

FIGBC hakee kesätyöntekijää

Green Building Council Finland on rakennetun ympäristön puolueeton ja yleishyödyllinen järjestö. Olemme laaja alan organisaatioiden yhteistyöverkosto, jonka tavoitteena on tuoda hiilineutraalit, kiertotalouden mukaiset ja kestävää elämäntapaa tukevat ratkaisut luonnolliseksi osaksi kaikkea kiinteistö- ja rakennusalan toimintaa. Etsimme kesätyöntekijää / osa-aikaista työntekijää kesäkaudeksi 2021, noin kolmen kuukauden jaksolle touko-elokuussa. Voit aloittaa jo aikaisemmin osa-aikaisena työntekijänä, kenties nopeastikin. […]

Green Building Council Finland on rakennetun ympäristön puolueeton ja yleishyödyllinen järjestö. Olemme laaja alan organisaatioiden yhteistyöverkosto, jonka tavoitteena on tuoda hiilineutraalit, kiertotalouden mukaiset ja kestävää elämäntapaa tukevat ratkaisut luonnolliseksi osaksi kaikkea kiinteistö- ja rakennusalan toimintaa.

Etsimme kesätyöntekijää / osa-aikaista työntekijää kesäkaudeksi 2021, noin kolmen kuukauden jaksolle touko-elokuussa. Voit aloittaa jo aikaisemmin osa-aikaisena työntekijänä, kenties nopeastikin. Olemme joustavia sopimaan aikatauluista ja työnteon tavoista.

Työtehtävänä tiedon jalostaminen ja levittäminen

Työtehtäväsi liittyvät monipuolisesti kestävän rakennetun ympäristön teemoihin. Tulet työskentelemään sekä kansallisissa että kansainvälisissä projekteissa tiiviin työyhteisömme osana.

Osallistuisit muun muassa LifeLevel(s)- ja #BuildingLife-hankkeiden ohjeiden ja ohjelman tuottamiseen, kiertotalouden edistämiseen sekä projektiemme verkkosivujen päivittämiseen ja yleiseen viestintään.

Olet meille juuri oikea

Hyvät valmiudet tälle työtehtävälle antavat esimerkiksi kiinteistö- ja rakennusalan insinööriopinnot tai vastaavat.
Toivomme sinulta erityisesti:

  • Kiinteistö- ja rakennusalan ymmärrystä ja noin 2-5 vuoden opintoja (korkeakoulu, ammattikorkeakoulu, vastaava).
  • Hyvät viestintätaidot suomeksi ja englanniksi.
  • Yleiset työelämätaidot, kuten itsenäinen työote.
  • Rohkeaa asennetta ja kehitysmyönteisyyttä ja halua tehdä kiinteistö- ja rakennusalan kestävyysmuutosta ”teko kerrallaan”.

Lisäpisteitä saat, jos sinulla on:

  • Peruskäsitys www-sivujen päivitystehtävistä.
  • Osaamista esimerkiksi elinkaariarvioinnista, ympäristöluokituksista, kiertotaloudesta tai muista kestävän kehityksen näkökulmista.

Mitä tarjoamme sinulle

  • Todella monipuolisen ja opettavan työpaikan, jossa teet yhteistyötä kiinteistö-, rakennus- ja energia-alan organisaatioiden kanssa.
  • Joustavat työajat ja -tavat, työyhteisön ja laajan jäsenistön tuen.
  • Mahdollisuuden tutustua ja osallistua kansainvälisiin projekteihin.
  • Toimistomme sijaitsee Helsingin Kampissa hyvien kulkuyhteyksiä äärellä, mutta toistaiseksi suosimme etätyötä. Voit siis tehdä työtä kanssamme mistä päin Suomea tahansa (ajoittainen työpaikalla käynti, etenkin perehdytysvaiheessa kuitenkin tarpeen).

Hae meille!

Lähetä vapaamuotoinen osaamistasi ja motivaatiotasi kuvaava hakemus, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 22.4.2021 mennessä osoitteeseen: mikko.nousiainen(at)figbc.fi. Kerro myös, milloin voisit aloittaa tai muut toiveesi ajankohdan suhteen. Otsikoi viestisi sanalla työhakemus. Etenemme valintaprosessissa mahdollisuuksien mukaan jo ennen hakuajan täyttymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mikko Nousiainen, puh. 040 525 8440 ja muut FIGBC:n työntekijät. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@figbc.fi

Green Building Council Finland

Green Building Council Finland on Suomen vaikuttavin ja laaja-alaisin kestävän rakennetun ympäristön yhteistyöverkosto, jonka tavoitteena on tuoda hiilineutraalit, kiertotalouden mukaiset ja kestävää elämäntapaa tukevat ratkaisut luonnolliseksi osaksi kaikkea kiinteistö- ja rakennusalan toimintaa. FIGBC on yksi maailmanlaajuisen World Green Building Council -verkoston noin 70 kansallisesta Green Building Councilista. FIGBC:n jäseninä on yli 200 Suomen kiinteistö- ja rakennusalalla toimivaa yritystä ja yhteisöä.

Muita julkaisuja ja oppaita

Hiilineutraalin rakennetun alueen määritelmä

Hiilineutraalin alueen määritelmän tarkoituksena on yhdenmukaistaa aluerakentamisen hiilijalanjäljen ja ilmastohyötyjen arviointia, sekä asettaa kehykset hiilineutraaliusväitteen tekemiselle.

Ideakortti: Näin järjestät purkumateriaalien kierrätyksen pop-up -tapahtuman

Näin järjestät purkumateriaalien kierrätyksen pop-up -tapahtuman!

Hiilineutraalin rakennetun ympäristön toimintaohjelma

#BuildingLife Hiilineutraalin rakennetun ympäristön toimintaohjelma sisältää konkreettiset välitavoitteet ja askelmerkit kaikille alan toimijoille oman toimintansa kehittämiseksi.

Vapaaehtoiset kompensaatiot kiinteistö- ja rakennusalalla

Opas tarjoaa konkreettisia työkaluja ja vinkkejä laadukkaiden ja vastuullisesti tuotettujen vapaaehtoisten päästökompensaatioiden hankintaan.

Kiertotalouden edistäminen kuntien hankinnoissa

Rakennetun ympäristön toimialan kiertotalouden markkinakatsaus sisältää myös alueittaisia suosituksia pääkaupunkiseudulle, Tampereen, Turun ja Oulun seuduille, siitä kuinka kuntien hankinnoissa voi edistää kiertotaloutta.

Kestävä infra -määritelmä

Määritelmä tarjoaa tukea infra-alan kestävyyden johtamiseen. Se toimii työkaluna kestävän kehityksen huomioimiseen infran kaikissa elinkaaren vaiheissa parhaalla mahdollisella tavalla. Määritelmä on tarkoitettu kaikille infra-alalla työskenteleville helpottamaan kestävän kehityksen näkökulmien tunnistamista.

Kiinteistön Hiilineutraali energiankäyttö

Julkaisu antaa hiilineutraalia energiankäyttöä tavoittelevalle ohjeita siitä, mitä näkökulmia tulee huomioida ja miten hiilineutraaliudesta viestitään avoimesti sekä läpinäkyvästi.

Katsaus kiinteistö- ja rakennusalan ilmastokestävyyden nykytilaan

Vuonna 2021 toteutettu katsaus kiinteistö- ja rakennusalan ilmastokestävyyden nykytilaan kokoaa yhteen sääntelyn, järjestöjen tiekarttojen ja edelläkävijäyritysten toimet.

Tilaa FIGBCn jäsenkirje

Jäsenkirje on Green Building Council Finlandin jäsenille suunnattu kooste jäsenverkoston kuulumisista, toimikuntatyöstä, tulevista tapahtumistamme ja projektien tilanteista. Myös alan opiskelijat voivat tilata jäsenkirjeen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun