7.4.2021

FIGBC hakee kesätyöntekijää

Green Building Council Finland on rakennetun ympäristön puolueeton ja yleishyödyllinen järjestö. Olemme laaja alan organisaatioiden yhteistyöverkosto, jonka tavoitteena on tuoda hiilineutraalit, kiertotalouden mukaiset ja kestävää elämäntapaa tukevat ratkaisut luonnolliseksi osaksi kaikkea kiinteistö- ja rakennusalan toimintaa. Etsimme kesätyöntekijää / osa-aikaista työntekijää kesäkaudeksi 2021, noin kolmen kuukauden jaksolle touko-elokuussa. Voit aloittaa jo aikaisemmin osa-aikaisena työntekijänä, kenties nopeastikin. […]

Green Building Council Finland on rakennetun ympäristön puolueeton ja yleishyödyllinen järjestö. Olemme laaja alan organisaatioiden yhteistyöverkosto, jonka tavoitteena on tuoda hiilineutraalit, kiertotalouden mukaiset ja kestävää elämäntapaa tukevat ratkaisut luonnolliseksi osaksi kaikkea kiinteistö- ja rakennusalan toimintaa.

Etsimme kesätyöntekijää / osa-aikaista työntekijää kesäkaudeksi 2021, noin kolmen kuukauden jaksolle touko-elokuussa. Voit aloittaa jo aikaisemmin osa-aikaisena työntekijänä, kenties nopeastikin. Olemme joustavia sopimaan aikatauluista ja työnteon tavoista.

Työtehtävänä tiedon jalostaminen ja levittäminen

Työtehtäväsi liittyvät monipuolisesti kestävän rakennetun ympäristön teemoihin. Tulet työskentelemään sekä kansallisissa että kansainvälisissä projekteissa tiiviin työyhteisömme osana.

Osallistuisit muun muassa LifeLevel(s)- ja #BuildingLife-hankkeiden ohjeiden ja ohjelman tuottamiseen, kiertotalouden edistämiseen sekä projektiemme verkkosivujen päivittämiseen ja yleiseen viestintään.

Olet meille juuri oikea

Hyvät valmiudet tälle työtehtävälle antavat esimerkiksi kiinteistö- ja rakennusalan insinööriopinnot tai vastaavat.
Toivomme sinulta erityisesti:

  • Kiinteistö- ja rakennusalan ymmärrystä ja noin 2-5 vuoden opintoja (korkeakoulu, ammattikorkeakoulu, vastaava).
  • Hyvät viestintätaidot suomeksi ja englanniksi.
  • Yleiset työelämätaidot, kuten itsenäinen työote.
  • Rohkeaa asennetta ja kehitysmyönteisyyttä ja halua tehdä kiinteistö- ja rakennusalan kestävyysmuutosta ”teko kerrallaan”.

Lisäpisteitä saat, jos sinulla on:

  • Peruskäsitys www-sivujen päivitystehtävistä.
  • Osaamista esimerkiksi elinkaariarvioinnista, ympäristöluokituksista, kiertotaloudesta tai muista kestävän kehityksen näkökulmista.

Mitä tarjoamme sinulle

  • Todella monipuolisen ja opettavan työpaikan, jossa teet yhteistyötä kiinteistö-, rakennus- ja energia-alan organisaatioiden kanssa.
  • Joustavat työajat ja -tavat, työyhteisön ja laajan jäsenistön tuen.
  • Mahdollisuuden tutustua ja osallistua kansainvälisiin projekteihin.
  • Toimistomme sijaitsee Helsingin Kampissa hyvien kulkuyhteyksiä äärellä, mutta toistaiseksi suosimme etätyötä. Voit siis tehdä työtä kanssamme mistä päin Suomea tahansa (ajoittainen työpaikalla käynti, etenkin perehdytysvaiheessa kuitenkin tarpeen).

Hae meille!

Lähetä vapaamuotoinen osaamistasi ja motivaatiotasi kuvaava hakemus, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 22.4.2021 mennessä osoitteeseen: mikko.nousiainen(at)figbc.fi. Kerro myös, milloin voisit aloittaa tai muut toiveesi ajankohdan suhteen. Otsikoi viestisi sanalla työhakemus. Etenemme valintaprosessissa mahdollisuuksien mukaan jo ennen hakuajan täyttymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mikko Nousiainen, puh. 040 525 8440 ja muut FIGBC:n työntekijät. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@figbc.fi

Green Building Council Finland

Green Building Council Finland on Suomen vaikuttavin ja laaja-alaisin kestävän rakennetun ympäristön yhteistyöverkosto, jonka tavoitteena on tuoda hiilineutraalit, kiertotalouden mukaiset ja kestävää elämäntapaa tukevat ratkaisut luonnolliseksi osaksi kaikkea kiinteistö- ja rakennusalan toimintaa. FIGBC on yksi maailmanlaajuisen World Green Building Council -verkoston noin 70 kansallisesta Green Building Councilista. FIGBC:n jäseninä on yli 200 Suomen kiinteistö- ja rakennusalalla toimivaa yritystä ja yhteisöä.

Muita julkaisuja ja oppaita

Coverpage for publication, houses and trees.

An Invitation to Be Exceptional

A Nordic interpretation of Baukultur is an opportunity to define what high-quality building culture means in our unique context. This report introduces a new narrative for the Nordic construction culture and how the Nordic built environment could be truly sustainable and work for the best of the planet and people.

Kiertotalouden green deal: Resurssiviisas rakennettu ympäristö

Kiertotalouden green deal koostuu viidestä muutosalueesta, joihin kuhunkin sisältyy 2-5 toimenpidealuetta. Tutustu Resurssiviisas rakennettu ympäristö toimenpidealueiden tavoitteisiin!

Nordic Network for Circular Construction- Analysis of Barriers and Possibilities

Nordic Network for circular construction. Report about barriers and possibilites within circular construction, A state of the art report from the five Nordic countries, The situation in the countries during 2018-2022.

Tilasuunnitelman hiilijalanjäljen arviointiohje

Tilasuunnitelman hiilijalanjäljen arviointiohjeen tavoitteena on lisätä tietoisuutta tilamuutosten hiilijalanjäljestä ja muista ympäristövaikutuksista, tunnistaa miten vaikutuksia voitaisiin rajoittaa, lisätä vertailumahdollisuuksia hankkeiden välillä sekä auttaa viestimään valintojen vaikutuksista myös alan ulkopuolisille.  Ohje sisältää määritelmiä hiilijalanjäljen laskennan rajaamiselle, lähtötietojen käyttämiselle ja tulosten raportoinnille. Ohje on suunniteltu toimitilahankkeille, mutta sitä voi rajoitetusti soveltaa myös muunlaisille tilamuutoshankkeille. 

Vähähiilisyyden sanakirja

Tämä vähähiilisyyden sanasto on koottu FIGBC:n Vähähiilinen rakentaminen ja Hiilineutraalit kiinteistöt -toimikuntien yhteistyönä keväällä 2020. Sanasto sisältää kaikki yleisimmät vähähiiliseen rakentamiseen ja kiinteistöliiketoimintaan liittyvät termit.

Kiertotalouden nykytila – mikä muuttuu seuraavaksi?

Sekä kansallisten että kansainvälisten projektien myötä olemme Green Building Council Finlandilla saaneet sukeltaa syvälle rakentamisen kiertotalouteen. Kertyneen kokemuksen myötä syntyy näkemys: mihin tähän mennessä on päästy ja millaisiin kehitysaihioihin pitäisi seuraavaksi keskittyä?

Hiilineutraalin rakennetun alueen määritelmä

Hiilineutraalin alueen määritelmän tarkoituksena on yhdenmukaistaa aluerakentamisen hiilijalanjäljen ja ilmastohyötyjen arviointia, sekä asettaa kehykset hiilineutraaliusväitteen tekemiselle.

Ideakortti: Näin järjestät purkumateriaalien kierrätyksen pop-up -tapahtuman

Näin järjestät purkumateriaalien kierrätyksen pop-up -tapahtuman!

Tilaa FIGBC uutiset ja tiedotteet

Noin kerran kuukaudessa ilmestyvään uutiskirjeeseen kootaan lyhyeksi koosteeksi keskeisimmät uutiset, tulevat tapahtumat ja FIGBC -kuulumiset. Uutiskirje on hyvä yleiskatsaus järjestön toimintaan. Uutiskirjeen voi tilata vapaasti kuka vain – siis myös, vaikka et olisi FIGBC:n jäsen!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun