22.2.2021

Opiskelijaetu: tilaa jäsenkirjeemme ja osallistu koulutuksiin maksutta

Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden tilata jäsenkirjeemme ja osallistua koulutuksiin maksutta.

Tarjoamme jatkossa alan perusopiskelijoille uusinta tietoa kiinteistö- ja rakentamisalan muutoksesta kohti hiilineutraalia kiertotaloutta. Jatkossa kaikki alan opiskelijat voivat tilata jäsenkirjeemme koulunsa tarjoamaan sähköpostiosoitteeseen. Lisäksi varaamme jatkossa koulutuksiimme maksuttomia paikkoja opiskelijoita varten.

Tilaa jäsenkirjeemme

FIGBC:n jäsenkirjeeseen kokoamme uusinta tietoa ja tuoreita näkemyksiä alalta sekä viestimme jäsentemme parhaista käytännöistä. Jäsenkirjeeseen kootaan muun muassa ajankohtaisia uutisia, artikkeleja ja julkaisuja sekä mielenkiintoisia alan tapahtumia. Tilaa jäsenkirjeemme FIGBC verkkosivuilta. Edellytämme sinulta vain, että tilaat jäsenkirjeemme oppilaitoksesi sähköpostiosoitteeseen.

Osallistu koulutuksiimme maksutta

Tarjoamme jatkossakin opiskelijoille mahdollisuuden osallistua järjestämiimme koulutuksiin. Tällä tavalla FIGBC haluaa kytkeä opiskelijat mukaan alan muutokseen ja tuoda heille näkyväksi, millaisten vähähiilisyys- ja kiertotalousteemojen kanssa he tulevaisuudessa saavat tehdä töitä, sekä saattaa heidät yhteen ja verkostoitumaan jo työelämässä olevien kollegoittensa kanssa.

Opiskelijapaikkojen määrä koulutuksissa vaihtelee järjestettävän koulutuksen toteutustavan mukaan. Katso koulutuksemme ja ilmoittaudu mukaan. Opiskelijapaikat pyritään jakamaan eri oppilaitoksille. Edellytämme opiskelijaosallistujilta voimassa olevaa opiskelijakorttia.

Lisätietoja: Visa Kivisaari, etunimi.sukunimi(at)figbc.fi, +358 46 921 1230

Muita julkaisuja ja oppaita

Hiilineutraalin rakennetun alueen määritelmä

Hiilineutraalin alueen määritelmän tarkoituksena on yhdenmukaistaa aluerakentamisen hiilijalanjäljen ja ilmastohyötyjen arviointia, sekä asettaa kehykset hiilineutraaliusväitteen tekemiselle.

Ideakortti: Näin järjestät purkumateriaalien kierrätyksen pop-up -tapahtuman

Näin järjestät purkumateriaalien kierrätyksen pop-up -tapahtuman!

Hiilineutraalin rakennetun ympäristön toimintaohjelma

#BuildingLife Hiilineutraalin rakennetun ympäristön toimintaohjelma sisältää konkreettiset välitavoitteet ja askelmerkit kaikille alan toimijoille oman toimintansa kehittämiseksi.

Vapaaehtoiset kompensaatiot kiinteistö- ja rakennusalalla

Opas tarjoaa konkreettisia työkaluja ja vinkkejä laadukkaiden ja vastuullisesti tuotettujen vapaaehtoisten päästökompensaatioiden hankintaan.

Kiertotalouden edistäminen kuntien hankinnoissa

Rakennetun ympäristön toimialan kiertotalouden markkinakatsaus sisältää myös alueittaisia suosituksia pääkaupunkiseudulle, Tampereen, Turun ja Oulun seuduille, siitä kuinka kuntien hankinnoissa voi edistää kiertotaloutta.

Kestävä infra -määritelmä

Määritelmä tarjoaa tukea infra-alan kestävyyden johtamiseen. Se toimii työkaluna kestävän kehityksen huomioimiseen infran kaikissa elinkaaren vaiheissa parhaalla mahdollisella tavalla. Määritelmä on tarkoitettu kaikille infra-alalla työskenteleville helpottamaan kestävän kehityksen näkökulmien tunnistamista.

Kiinteistön Hiilineutraali energiankäyttö

Julkaisu antaa hiilineutraalia energiankäyttöä tavoittelevalle ohjeita siitä, mitä näkökulmia tulee huomioida ja miten hiilineutraaliudesta viestitään avoimesti sekä läpinäkyvästi.

Katsaus kiinteistö- ja rakennusalan ilmastokestävyyden nykytilaan

Vuonna 2021 toteutettu katsaus kiinteistö- ja rakennusalan ilmastokestävyyden nykytilaan kokoaa yhteen sääntelyn, järjestöjen tiekarttojen ja edelläkävijäyritysten toimet.

Tilaa FIGBCn jäsenkirje

Jäsenkirje on Green Building Council Finlandin jäsenille suunnattu kooste jäsenverkoston kuulumisista, toimikuntatyöstä, tulevista tapahtumistamme ja projektien tilanteista. Myös alan opiskelijat voivat tilata jäsenkirjeen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun