Tapahtumat

FIGBC infotilaisuus jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille

Tämä esittelytapahtuma on oiva tilaisuus tutustua FIGBC:n toimintaan!

maanantai 9.10.2023

10:00 - 11:00

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä!

Tervetuloa Green Building Council Finlandin esittelytilaisuuteen!

Haluamme tarjota jäsenyyttämme harkitseville mahdollisuuden ymmärtää toimintaamme syvemmin. Tämä esittelytapahtuma on oiva tilaisuus kysyä mitä tahansa meihin tai toimintaamme liittyen! Tapahtuma järjestetään Microsoft Teams -etäkokouksena ja on maksuton.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat tietää enemmän meistä ja toiminnastamme sekä alan ajankohtaisista aiheista.

Green Building Council Finlandin tavoitteena on, että rakennettu ympäristö on keskeinen osa ilmastonmuutoksen ratkaisua. Toiminta perustuu jäseniä osallistavaan yhteistyöhön, asiantuntijatiimimme ja kansainvälisen verkostomme yhteenpunotusta näkemyksestä.

Käytännössä kokoamme eri puolilta arvoketjua parhaita käytäntöjä ja jaamme tietoa laajasti. Kiinteistö- ja rakennusalan toimiala on monimutkainen. Green Building Council Finlandin kokoamilla ratkaisuilla voimme parhaiten edistää ympäristökestävää rakennettua ympäristöä.

Pienen markkina-alueen organisaatiorajat ylittävästä yhteistyöstä saa kustannustehokkuutta oman organisaation kehittämistyöhön ja tietenkin henkilökohtaistakin hyötyä: arvokkaita verkostoja.

Tämän infon ohjelmassa mm.

  • Käynnissä olevat projektit
  • FIGBC:n toimikuntien ja asiantuntijaryhmien työ ja miten liityt mukaan.
  • Kansainvälinen yhteistyömme World Green Building Councilin kanssa
  • FIGBC:n strategiset tavoitteet – mihin teemoihin haluamme vaikuttaa.

Lue lisää Green Building Council Finlandista!

Työkaluja KIRA-alan hiilineutraaliuteen ja kiertotalouteen – kooste FIGBC -verkoston työstä 2022

Green Building Council Finland (FIGBC) on laaja rakennetun ympäristön organisaatioiden ja asiantuntijoiden yhteistyöverkosto. Jäsentemme edustajista kokoamme monialaisia asiantuntijaverkostoja, jotka kehittävät alaa yhdessä. Vuoden 2022 aikana tehdyn yhteistyön tulokset on koottu tähän koosteeseen. Nyt on aika siirtyä tavoitteista toimintaan!

Tilaa FIGBC uutiset ja tiedotteet

Noin kerran kuukaudessa ilmestyvään uutiskirjeeseen kootaan lyhyeksi koosteeksi keskeisimmät uutiset, tulevat tapahtumat ja FIGBC -kuulumiset. Uutiskirje on hyvä yleiskatsaus järjestön toimintaan. Uutiskirjeen voi tilata vapaasti kuka vain – siis myös, vaikka et olisi FIGBC:n jäsen!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun