Viestintätoimikunta

FIGBC infotilaisuus jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille – World Green Week Building Week Special!

Tämän tietoiskun aluksi keskitytään erityisesti tulevaan World Green Building Weekiin!

maanantai 28.8.2023

10:00 - 11:00

Ilmoittaudu webinaariin!

Haluamme tarjota jäsenyyttämme harkitseville mahdollisuuden ymmärtää toimintaamme syvemmin. Tämä esittelytapahtuma on oiva tilaisuus kysyä mitä tahansa meihin tai toimintaamme liittyen! Tietoiskun aluksi keskitytään erityisesti tulevaan World Green Building Weekiin (11. – 15.9.). Lue lisää Weekistä myös täältä.

Green Building Council Finlandin tavoitteena on, että rakennettu ympäristö on keskeinen osa ilmastonmuutoksen ratkaisua. Toiminta perustuu jäseniä osallistavaan yhteistyöhön, asiantuntijatiimimme ja kansainvälisen verkostomme yhteenpunotusta näkemyksestä.

Käytännössä kokoamme eri puolilta arvoketjua parhaita käytäntöjä ja jaamme tietoa laajasti. Kiinteistö- ja rakennusalan toimiala on monimutkainen. Green Building Council Finlandin kokoamilla ratkaisuilla voimme parhaiten edistää ympäristökestävää rakennettua ympäristöä.

Pienen markkina-alueen organisaatiorajat ylittävästä yhteistyöstä saa kustannustehokkuutta oman organisaation kehittämistyöhön ja tietenkin henkilökohtaistakin hyötyä: arvokkaita verkostoja.

  • Tämän infon ohjelmassa mm.
  • Käynnissä olevat projektit
  • FIGBC Toimikuntien ja asiantuntijaryhmien työ ja miten liityt mukaan.
  • Kansainvälinen yhteistyömme World Green Building Councilin kanssa
  • FIGBC:n strategiset tavoitteet – mihin teemoihin haluamme vaikuttaa.
  • Kuluvan vuoden toimintasuunnitelma

Tilaa FIGBCn jäsenkirje

Jäsenkirje on Green Building Council Finlandin jäsenille suunnattu kooste jäsenverkoston kuulumisista, toimikuntatyöstä, tulevista tapahtumistamme ja projektien tilanteista. Myös alan opiskelijat voivat tilata jäsenkirjeen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun