Tapahtumat

FIGBC:n kevätkokous 2024

Hyvä jäsen,  Tervetuloa Green Building Council Finland ry:n kevätkokoukseen 10.4.2024. Kokous järjestetään FIGBC:n toimistolla (Siltasaarenkatu 8-10, 00530 Helsinki) ja Teams-etäyhteydellä. Voit osallistua joko etäyhteyden kautta tai paikan päällä. Kokouskutsu, esityslista…

keskiviikko 10.4.2024

14:00 - 16:00

Hyvä jäsen, 

Tervetuloa Green Building Council Finland ry:n kevätkokoukseen 10.4.2024. Kokous järjestetään FIGBC:n toimistolla (Siltasaarenkatu 8-10, 00530 Helsinki) ja Teams-etäyhteydellä. Voit osallistua joko etäyhteyden kautta tai paikan päällä.

Kokouskutsu, esityslista

Tilaisuus on avoin ja vapaaehtoinen kaikille jäsenillemme. Tutustu viralliseen kevätkokouskutsuun ja asialistaan tästä linkistä.

Kokousaineisto sekä muut asiakohtien liitteet löytyvät osoitteesta https://figbc.fi/yhdistyksen-kokoukset. Tiedostojen tarkastelua varten tarvitset salasanan, jonka olemme lähettäneet organisaatiosi nimetylle yhteyshenkilölle. Kysy tarvittaessa FIGBC:n henkilökunnalta.

Kevätkokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat, kuten

  • esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto
  • päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä
  • valitaan vaalitoimikunnan puheenjohtaja ja muut jäsenet
  • käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

Kevätkokouksen jälkeen FIGBC:n toimitusjohtaja Antti Ruuska pitää puheenvuoron. Kuulemme päivitetyn katsauksen rakennetun ympäristön tulevaisuuskuviin: millaisena näemme kiinteistö- ja rakennusalan vuonna 2035?

FIGBC:n visiona on maapallon kantokyvyn rajoissa menestyvä rakentaminen. Toimialallamme on olennainen rooli maailman kestävyyskriisien ratkaisussa. Energiamurroksen ja kiertotalouden edistäminen ovat avaimia luonnon ja ilmaston kaksoiskriisin ratkaisuun – tarvittava systeeminen muutos saadaan aikaan koko arvoketjun yhteistyöllä.

Tilaisuuden loppuun on varattu aikaa rennolle verkostoitumiselle paikan päällä olevien jäsenten edustajien kesken. Tule tapaamaan FIGBC:n henkilöstöä, vanhoja tuttuja ja tutustumaan uusiin kollegoihin!

Ilmoittautuminen

Käytännön järjestelyjen takia toivomme ilmoittautumisia viimeistään perjantaina 5.4.2024. Kokoukseen saa osallistua Teams-etäyhteydellä myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Virallisten kokousedustajien tulee ilmoittautua viimeistään maanantaina 8.4.2024 klo 15.00 mennessä.

Ilmoittautuminen kevätkokoukseen on päättynyt

Aikataulu ja ohjelma. Pienet muutokset mahdollisia.

13.30 Kahvit ja valtakirjojen tarkastus

13.50 Etäyhteyden avaus – tule ajoissa ja tarkasta yhteytesi

14.00 Kevätkokous, asialistan mukaan

14.40 Puheenvuoro Antti Ruuska, FIGBC

15.00 Etäyhteys suljetaan

16.00 Tilaisuus päättyy

Tilaa FIGBC uutiset ja tiedotteet

Noin kerran kuukaudessa ilmestyvään uutiskirjeeseen kootaan lyhyeksi koosteeksi keskeisimmät uutiset, tulevat tapahtumat ja FIGBC -kuulumiset. Uutiskirje on hyvä yleiskatsaus järjestön toimintaan. Uutiskirjeen voi tilata vapaasti kuka vain – siis myös, vaikka et olisi FIGBC:n jäsen!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun