Tapahtumat

FIGBC:n syyskokous 2023

Hyvä jäsen,   Green Building Council Finland ry:n syyskokous järjestetään keskiviikkona 29.11.2023. Tilaisuus järjestetään hybriditapahtumana: voit osallistua joko etäyhteyden kautta tai paikan päällä Helsingin keskustassa. Tilaisuus on avoin ja vapaaehtoinen kaikille jäsenillemme…

keskiviikko 29.11.2023

13:00 - 15:00

Hyvä jäsen,  

Green Building Council Finland ry:n syyskokous järjestetään keskiviikkona 29.11.2023. Tilaisuus järjestetään hybriditapahtumana: voit osallistua joko etäyhteyden kautta tai paikan päällä Helsingin keskustassa.

Tilaisuus on avoin ja vapaaehtoinen kaikille jäsenillemme – voit siis jakaa kutsua kollegoillesi. Tutustu viralliseen syyskokouskutsuun ja asialistaan tästä linkistä.

Kokousaineisto sekä muut asiakohtien liitteet löytyvät osoitteesta https://figbc.fi/yhdistyksen-kokoukset. Kokousaineisto täydentyy viimeistään 17.11.2023. Tiedostojen tarkastelua varten tarvitset salasanan, jonka olemme lähettäneet organisaatiosi nimetylle yhteyshenkilölle. Kysy tarvittaessa FIGBC:n henkilökunnalta.

Syyskokouksessa esitellään ja vahvistetaan FIGBC:n uusi strategia. Kiinteistö- ja rakennusalalla on merkittävä rooli yhteiskunnassamme ja keskeinen rooli alamme suurten kestävyyshaasteiden ratkaisussa. Visiomme mukaisessa maailmassa rakennetun ympäristön taloudellinen toiminta menestyy maapallon kantokyvyn rajoissa.

Green Building Council Finlandin jäseninä on yli 300 kiinteistö-, rakennus- ja energia-alan toimijaa, joilla on kokemusta onnistuneista ratkaisuista ja aito halu kehittää sekä kirittää alan kestävyyttä. Yhteistyössä olemme kuluneen vuoden keskusteluissa ja työpajoissa hahmottaneet toimialan kannalta olennaiset kestävyystekijät. Suunnitellut tavoitteet ja toiminta ovat viimeistä hyväksyntää vaille valmiit.

Lisäksi syyskokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat, kuten 

  • Vahvistetaan toimintasuunnitelma 2024
  • Vahvistetaan tulo- ja menoarvio 2024
  • Vahvistetaan liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet
  • Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle
  • Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

Ilmoittautuminen

Käytännön järjestelyjen takia toivomme ilmoittautumisia viimeistään perjantaina 24.11.2023. Virallisten kokousedustajien tulee ilmoittautua viimeistään tiistaina 28.11.2023 klo 15.00 mennessä.

Virallisten kokousedustajien ja läsnäolijaksi ilmoittautuminen on päättynyt. Tervetuloa linjoille, etäosallistumislinkki alla:

Microsoft Teams meeting

Join on your computer, mobile app or room device: Click here to join the meeting

Lämpimästi tervetuloa!

Kokouksen alustava aikataulu

12.30 Kokouskahvit ja valtakirjojen tarkastus
12.50 Etäyhteyden avaus – tule ajoissa ja tarkasta yhteytesi
13.00 Syyskokous, asialistan mukaan
14.30 Syyskokous päättyy: seurustelua ja verkostoitumista
15.00 Tilaisuus päättyy

Tilaa FIGBC uutiset ja tiedotteet

Noin kerran kuukaudessa ilmestyvään uutiskirjeeseen kootaan lyhyeksi koosteeksi keskeisimmät uutiset, tulevat tapahtumat ja FIGBC -kuulumiset. Uutiskirje on hyvä yleiskatsaus järjestön toimintaan. Uutiskirjeen voi tilata vapaasti kuka vain – siis myös, vaikka et olisi FIGBC:n jäsen!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun