Toimialan muut tapahtumat

Julkistustilaisuus: Rakennustiedon ympäristöluokituksen Käyttö2023 -kriteerit käytössä olevien rakennusten ympäristövastuullisuuden johtamiseen

Rakennustieto tuo markkinoille Rakennustiedon ympäristöluokituksen Käyttö2023-kriteeristön. Tämä kriteeristö laajentaa Rakennustiedon ympäristöluokituksen käytössä oleville asuinrakennuksille sekä toimitila- ja palvelurakennuksille. Uusi Käyttö2023-kriteeristö palvelee suomalaisia kiinteistöjen omistajia sekä kiinteistöjen ylläpidosta vastaavia kiinteistöpäälliköitä ja…

keskiviikko 15.11.2023

08:30 - 12:30

Hybridi

Maksuton

Lue lisää ja ilmoittaudu

Rakennustieto tuo markkinoille Rakennustiedon ympäristöluokituksen Käyttö2023-kriteeristön. Tämä kriteeristö laajentaa Rakennustiedon ympäristöluokituksen käytössä oleville asuinrakennuksille sekä toimitila- ja palvelurakennuksille. Uusi Käyttö2023-kriteeristö palvelee suomalaisia kiinteistöjen omistajia sekä kiinteistöjen ylläpidosta vastaavia kiinteistöpäälliköitä ja isännöitsijöitä ympäristövastuullisessa ja suunnitelmallisessa kiinteistöjohtamisessa. Käyttö2023 osoittaa luokitellun rakennuksen käyttäjille ja asukkaille, että rakennusta ylläpidetään kestävästi. Rakennustiedon ympäristöluokituksessa kolmen tähden luokituksen saanut rakennus vastaa taksonomian vaatimuksia käytössä oleville rakennuksille ja toimii osoituksena vastuullisuudesta myös rahoitus- ja vakuutuslaitoksille.

Rakennustiedon ympäristöluokitus, joka aikaisemmin tunnettiin nimellä RTS-ympäristöluokitus, on rakennushankkeiden ympäristövastuullisuuden ohjaamisen kehitetty luokitusjärjestelmä, joka on yhteensovitettu Suomen olosuhteisiin, lainsäädäntöön ja parhaimpiin toimialan käytäntöihin. Rakennustiedon ympäristöluokituksella on ohjattu jo yli 400 uudis- ja peruskorjaushankeen ympäristösuorituskykyä. Rakennustiedon ympäristöluokitus luo edellytyksiä vastuullisen rahoituksen hankkimiselle. Rakennustiedon ympäristöluokituksen uusi Käyttö2023-kriteeristö on yhteensovitettu Suomen rakennuskannan ominaisuuksiin ja olosuhteisiin.

‍Tilaisuus on maksuton.

Tilaa FIGBCn jäsenkirje

Jäsenkirje on Green Building Council Finlandin jäsenille suunnattu kooste jäsenverkoston kuulumisista, toimikuntatyöstä, tulevista tapahtumistamme ja projektien tilanteista. Myös alan opiskelijat voivat tilata jäsenkirjeen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun