Tapahtumat

Miten FIGBC-verkosto johtaa kiinteistö- ja rakennusalan kestävyyssiirtymää?

FIGBC:n uuden strategian valmistelu aloitettiin maaliskuun kevätkokouksessa ja valintoja työstettiin jäsenten kesken työpajoissa toukokuussa. Nyt kutsumme FIGBC:n jäsenet kuulemaan ja kommentoimaan tulevien vuosien suuntaviivoja joko 2.10.2023 tai 26.9.2023. Nämä kaksi…

tiistai 26.9.2023

09:00 - 10:00

Ilmoittaudu 26.9.2023 webinaariin

FIGBC:n uuden strategian valmistelu aloitettiin maaliskuun kevätkokouksessa ja valintoja työstettiin jäsenten kesken työpajoissa toukokuussa.

Nyt kutsumme FIGBC:n jäsenet kuulemaan ja kommentoimaan tulevien vuosien suuntaviivoja joko 2.10.2023 tai 26.9.2023. Nämä kaksi aamuwebinaaria järjestetään samansisältöisinä, eli voit osallistua kumpaan vain.

Antti Ruuska kertoo näissä webinaareissa neljästä aihealueesta, joihin työmme tulee painottumaan. Haluamme vauhdittaa kestävyyssiirtymää kehittämällä alan osaamista, fasilitoimalla verkoston yhteistyötä ja kirittämällä koko toimialan kunnianhimoa. Siis näytämme suunnan ja autamme matkalla.

Toimialallamme on merkittävä rooli yhteiskunnassamme ja keskeinen rooli aikamme suurten haasteiden ratkaisussa. FIGBC:n jäseninä on yli 300 kiinteistö-, rakennus- ja energia-alan toimijaa, joilla on kokemusta onnistuneista ratkaisuista ja aito halu kehittää ja kirittää alan kestävyyttä. Yhteistyömme on voimavara, lämpimästi tervetuloa siis vaikuttamaan järjestömme toimintaan!

Tilaa FIGBC uutiset ja tiedotteet

Noin kerran kuukaudessa ilmestyvään uutiskirjeeseen kootaan lyhyeksi koosteeksi keskeisimmät uutiset, tulevat tapahtumat ja FIGBC -kuulumiset. Uutiskirje on hyvä yleiskatsaus järjestön toimintaan. Uutiskirjeen voi tilata vapaasti kuka vain – siis myös, vaikka et olisi FIGBC:n jäsen!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun