WGBW23 Side event: Consti Optimilla todistetusti jopa 50 prosentin energiansäästöön

perjantai 15.9.2023

09:00 - 10:00

Ilmoittaudu webinaariin

Consti Optimi -monienergiajärjestelmä palkittiin marraskuussa 2022 Vuoden energiaratkaisu -kilpailun voittajana Rakennusten energiaseminaarissa.

Consti toteutti järjestelmän simuloinnin pääkaupunkiseudulla, keskeisellä paikalla sijaitsevaan toimistokiinteistöön kevään ja kesän 2023 aikana. Toimistokiinteistön pinta-ala on noin 10 000 brm2, ja se toimii kotina useille eri yrityksille.

Simuloinnista saatujen tulosten mukaan Consti Optimin avulla kiinteistössä voidaan saavuttaa jopa 50 % kokonaisenergiansäästö, minkä lisäksi CO2-päästöt vähenevät yli 50 % nykyisestä. Simulointi ja tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa ovat mahdollistaneet hankkeen ohjaamisen haluttuun suuntaan investointi- ja elinkaarikustannukset huomioiden.

Webinaarissa Consti Talotekniikka Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Taivalkoski kertoo simuloinnin tuloksista sekä säästöihin johtavista toimenpiteistä ja ratkaisuista yhdessä talotekniikka-asiantuntijoiden kanssa.

Consti Optimi -monienergiajärjestelmä

Consti Optimi on kehitetty ja kohdennettu erityisesti kaupunki- ja esikaupunkialueille, joissa on erityistä tarvetta tehokkaille tuotteistetuille energiansäästöratkaisuille.
Consti Optimi on monienergiajärjestelmä, joka hallitsee rakennuksen energiataloutta ja sisäolosuhteita. Se hyödyntää rakennuksen hukkalämpöjä, aurinkolämpöä ja -sähköä sekä geoenergiaa rakennuksen lämmitykseen lämpöpumpun avulla. Järjestelmä mitoitetaan simulointien avulla niin, että kokonaisuus toimii optimaalisesti. Simuloinnin ansiosta mitoitukseen sisältyvät riskit ja ylimitoituksen tarve poistuvat. Järjestelmän toiminta paranee ja investointikustannukset säilyvät kilpailukykyisinä verrattuna suureen energiakustannussäästöön. Järjestelmä sopii niin korjaus- kuin uudisrakentamiseen.

Tilaa FIGBC uutiset ja tiedotteet

Noin kerran kuukaudessa ilmestyvään uutiskirjeeseen kootaan lyhyeksi koosteeksi keskeisimmät uutiset, tulevat tapahtumat ja FIGBC -kuulumiset. Uutiskirje on hyvä yleiskatsaus järjestön toimintaan. Uutiskirjeen voi tilata vapaasti kuka vain – siis myös, vaikka et olisi FIGBC:n jäsen!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun