Tapahtumat

WGBW23 Side event: Granlundin lounaswebinaari: Mitä kestävästä rakentamisesta tulee tietää juuri nyt?

tiistai 12.9.2023

11:00 - 12:00

Webinaari

Maksuton

Ilmoittaudu webinaariin

Vastuullisuus alkaa olla jo edellytys rakennus- ja kiinteistöalalla, mutta kestävän rakentamisen kenttä muuttuu koko ajan. Vaatimukset tarkentuvat, mutta toisaalta saamme myös käyttöömme yhä tarkempaa dataa. Tule mukaan Granlundin kestävän rakentamisen webinaariin, jossa kuulet, mitä alalla tulisi tietää juuri nyt.

Webinaarissa Spondan ESG Manager Johanna Mero-Petit avaa Spondan vastuullisuuden ohjaamista, kuinka iso kiinteistönomistaja toimii ja mitä asioita huomioidaan?

Granlundin kestävän rakentamisen laskentapäällikkö Mikko Kouhia kertoo Ympäristöministeriölle tehdystä tuoreesta selvityksestä, joka tarkentaa huomattavasti taloteknisten järjestelmien päästövaikutuksia. Uutta dataa voi hyödyntää mm. uuden rakentamislain mukaisen ilmastoselvityksen ja materiaaliselosteen laatimisessa.

Granlundin kestävän rakentamisen ryhmäpäällikkö Anni Viitala kertoo puolestaan rakennushankkeiden benchmark-tietopankista. Dataa voi hyödyntää mm. hankkeiden hiiliohjauksessa, jolloin siitä saadaan entistä ennakoidumpaa ja tarkempaa.

Arvomme ilmoittautujien kesken 20 kpl Wolt-lounaskoodeja!

Ohjelma klo 11-12

Sponda: Kuinka kiinteistönomistaja ohjaa vastuullisuutta?
Johanna Mero-Petit, ESG Manager, Sponda

Talotekniikka muodostaa toiseksi suurimman osan hiilijalanjäljestä – tuore data käyttöön!
Mikko Kouhia, laskentapäällikkö, Granlund

Rakennushankkeiden benchmark-data tueksi hiiliohjaukseen
Anni Viitala, ryhmäpäällikkö, kestävä rakentaminen, Granlund

Keskustelua ja kysymyksiä

Tilaa FIGBC uutiset ja tiedotteet

Noin kerran kuukaudessa ilmestyvään uutiskirjeeseen kootaan lyhyeksi koosteeksi keskeisimmät uutiset, tulevat tapahtumat ja FIGBC -kuulumiset. Uutiskirje on hyvä yleiskatsaus järjestön toimintaan. Uutiskirjeen voi tilata vapaasti kuka vain – siis myös, vaikka et olisi FIGBC:n jäsen!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun