WGBW23 Side event: Saint-Gobain Finland Oy CLIMATEFRESK

maanantai 11.9.2023

13:00 - 16:00

FIGBC jäsen, ilmoittaudu IlmastoFreskoon!

Vain Green Building Council Finlandin jäsenille varattu tapahtuma.
Mukaan mahtuu enintään 28 osallistujaa.

Tule pelaamaan kanssamme ILMASTOFRESKOA ja ymmärtämään lisää ilmastonmuutoksesta rennossa työpajassa!

CLIMATEFRESK eli ILMASTOFRESKO – peli auttaa ymmärtämään monimutkaista ilmiötä, sen syitä, seurauksia, riippuvuussuhteita ja herättämään ihmiset tilanteeseen, jossa ilmastonmuutoksen osalta nyt olemme. IlmastoFresko – peli antaa osallistujille myös eväitä, miten viestiä tästä vaikeasta yhteisestä haasteestamme. Peli perustuu IPCC:n raportteihin ja pelin on pelannut jo yli miljoona ihmistä maailmassa. Voit tutustua peliin ja kansalaisjärjestöön tarkemmin täällä.

Osana World Green Building Week -tapahtumaa Saint-Gobain Finland Oy kutsuu sinut fasilitoituun pelilliseen IlmastoFresko -työpajaan Pitäjänmäen konttorille

Työpajassa peliä pelataan pienissä 5-8 henkilön ryhmissä ja yksi peli kestää 3 tuntia. Pelin aikana ilmastomuutokseen, sen syihin ja seurauksiin perehdytään IlmastoFresko-korttipakan avulla, kortteja tutkien ja niitä loogiseen järjestykseen yhdessä asetellen. Korttien avulla on tarkoitus luoda yhteinen ymmärrys siitä, miten eri tekijät liittyvät toisiinsa, herättää keskustelua ja saada pelaajat pohtimaan omia ajatuksiaan ja tekojaan ilmastonmuutoksen suhteen.


Työpaja on tarkoitettu kaikille FIGBC:n jäsenyritysten henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita viettämään osallistavan iltapäivän ilmastonmuutoksen ympärillä. Työpaja on maksuton ja IlmastoFresko – peli pelataan suomeksi Saint-Gobainin koulutettujen fasilitaattorien ohjaamana. Mukaan mahtuu enintään 28 osallistujaa.

Lounasta on tarjolla klo 12–13,
ilmoitathan lisätietoja -kohdassa, jos osallistut lounaalle.
Ilmoita myös mahdollisesta erikoisruokavaliosta tai ruokarajoitteista.

Tilaa FIGBC uutiset ja tiedotteet

Noin kerran kuukaudessa ilmestyvään uutiskirjeeseen kootaan lyhyeksi koosteeksi keskeisimmät uutiset, tulevat tapahtumat ja FIGBC -kuulumiset. Uutiskirje on hyvä yleiskatsaus järjestön toimintaan. Uutiskirjeen voi tilata vapaasti kuka vain – siis myös, vaikka et olisi FIGBC:n jäsen!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun