World Green Building Week 2023

WGBW23 – WSP: Visioita tulevaisuuden kaduista

World Green Building Weekin aikaan vietetään myös Helsinki Design Weekiä. Esplanadien katukokeilu on täynnä yllättäviä yksityiskohtia, joista jokainen on tarkoin harkittu. WSP Design Studio sekä Helsingin kaupungin Kaupunkiympäristön toimialan järjestämässä…

keskiviikko 13.9.2023 - perjantai 15.9.2023

Lue lisää tapahtumasta

World Green Building Weekin aikaan vietetään myös Helsinki Design Weekiä.

Esplanadien katukokeilu on täynnä yllättäviä yksityiskohtia, joista jokainen on tarkoin harkittu.

WSP Design Studio sekä Helsingin kaupungin Kaupunkiympäristön toimialan järjestämässä näyttelyssä tutustutaan katujen uuteen ilmeeseen ja tarinaan suunnitteluratkaisujen takana. Pääset myös kertomaan ajatuksiasi toteutuksesta ja osallistumaan sitä kautta Helsingin tulevien kävelypainotteisten katujen kehitykseen.

Näyttelyssä on esillä lisäksi Helsingin kantakaupungin mahdollisia uusia opastemalleja. Tule katsomaan, miten muotoilu auttaa suunnittelemaan turvallista ja kaikille helppokulkuista katutilaa, ja kertomaan mielipiteesi opasteista.

Tilaa FIGBCn jäsenkirje

Jäsenkirje on Green Building Council Finlandin jäsenille suunnattu kooste jäsenverkoston kuulumisista, toimikuntatyöstä, tulevista tapahtumistamme ja projektien tilanteista. Myös alan opiskelijat voivat tilata jäsenkirjeen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun