WGBW23 – WSP: Visioita tulevaisuuden kaduista

World Green Building Weekin aikaan vietetään myös Helsinki Design Weekiä. Esplanadien katukokeilu on täynnä yllättäviä yksityiskohtia, joista jokainen on tarkoin harkittu. WSP Design Studio sekä Helsingin kaupungin Kaupunkiympäristön toimialan järjestämässä…

keskiviikko 13.9.2023 - perjantai 15.9.2023

Lue lisää tapahtumasta

World Green Building Weekin aikaan vietetään myös Helsinki Design Weekiä.

Esplanadien katukokeilu on täynnä yllättäviä yksityiskohtia, joista jokainen on tarkoin harkittu.

WSP Design Studio sekä Helsingin kaupungin Kaupunkiympäristön toimialan järjestämässä näyttelyssä tutustutaan katujen uuteen ilmeeseen ja tarinaan suunnitteluratkaisujen takana. Pääset myös kertomaan ajatuksiasi toteutuksesta ja osallistumaan sitä kautta Helsingin tulevien kävelypainotteisten katujen kehitykseen.

Näyttelyssä on esillä lisäksi Helsingin kantakaupungin mahdollisia uusia opastemalleja. Tule katsomaan, miten muotoilu auttaa suunnittelemaan turvallista ja kaikille helppokulkuista katutilaa, ja kertomaan mielipiteesi opasteista.

Tilaa FIGBC uutiset ja tiedotteet

Noin kerran kuukaudessa ilmestyvään uutiskirjeeseen kootaan lyhyeksi koosteeksi keskeisimmät uutiset, tulevat tapahtumat ja FIGBC -kuulumiset. Uutiskirje on hyvä yleiskatsaus järjestön toimintaan. Uutiskirjeen voi tilata vapaasti kuka vain – siis myös, vaikka et olisi FIGBC:n jäsen!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun