Vaikuttamisen ja viestinnän jäsenfoorumi

FIGBC Viestintäfoorumin jäsenille – millaista viestinnän yhteistyötä FIGBC:n kanssa?

Tervetuloa FIGBC:n viestintäfoorumin jäsenet tähän tunnin mittaiseen webinaariin, jossa luvassa vastauksia kysymyksiin, mahdollisuus esittää toiveita ja verkostoitua!

maanantai 6.5.2024

09:00 - 10:00

Microsoft Teams webinaari

Maksuton, vain FIGBC jäsenille

Ilmoittaudu webinaariin

Olette siis FIGBC -verkoston jäsen. Millaista viestinnän yhteistyötä voi odottaa, millaisia markkinointimahdollisuuksia FIGBC:n jäsenyys tuo! Syksyllä järjestetään jälleen World Green Building Week, mitä se tarkoittaa jäsenillemme?

Tervetuloa FIGBC:n viestintäfoorumin jäsenet tähän tunnin mittaiseen webinaariin, jossa luvassa vastauksia kysymyksiin, mahdollisuus esittää toiveita ja verkostoitua!

Sinua voisi kiinnostaa myös..

Rakentamisen kiertotalouden sanakirja

Rakentamisen kiertotalouden sanakirjan tavoitteena on yhdenmukaistaa termejä ja siten edistää niiden vakiintumista. Sanakirja ei kuitenkaan ole virallinen suositus. Määritelmiä on työstetty useiden kiertotalouden asiantuntijoiden sekä ympäristöministeriön kanssa sekä pilotoitu Helsingin kiertotalousklusterin ja Tampereen Kissanmaan kiertotaloustalon projekteissa.

Vähähiilisyyden sanakirja

Tämä vähähiilisyyden sanasto on koottu FIGBC:n Vähähiilinen rakentaminen ja Hiilineutraalit kiinteistöt -toimikuntien yhteistyönä keväällä 2020. Sanasto sisältää kaikki yleisimmät vähähiiliseen rakentamiseen ja kiinteistöliiketoimintaan liittyvät termit.

Tilaa FIGBC uutiset ja tiedotteet

Noin kerran kuukaudessa ilmestyvään uutiskirjeeseen kootaan lyhyeksi koosteeksi keskeisimmät uutiset, tulevat tapahtumat ja FIGBC -kuulumiset. Uutiskirje on hyvä yleiskatsaus järjestön toimintaan. Uutiskirjeen voi tilata vapaasti kuka vain – siis myös, vaikka et olisi FIGBC:n jäsen!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun