Tapahtumat

FIGBC:n jäsenille varattu: Voi viherväittämät – mitähän nyt saa sanoa?

perjantai 30.8.2024

14:00 - 15:00

Ilmoittaudu tapahtumaan!

Mitä sitä nyt uskaltaa sanoa, ettei tule epähuomiossa viherpesseeksi yrityksen mainetta? Voinko puhua vastuullisuusviestinnässäni hiilineutraaliudesta? Kuinka yritysvastuudirektiivin voidaan odottaa vaikuttavan kompensaatioiden käyttämiseen?

Tervetuloa linjoille tai livenä Siltasaari 10:n kuulemaan lisää! Ilmoittautumisen yhteydessä valitse rasti ruutuun osallistutko paikan päälle, vai kuunteletko puheenvuorot etäyhteyksien kautta. Huomioi, että tämä tapahtuma on varattu FIGBC:n jäsenille.

Tilaisuudessa puhuvat Ylvan Chief Impact Leader Eelis Rytkönen sekä chef Miljöbyggnad och Miljöbyggnad iDrift Carolina Larsson, Sweden Green Building Council. Carolina Larssonin puheenvuoro on englanniksi.

Siltasaari 10 -kiinteistön pääovi sijaitsee Siltasaarenkadun ja Paasivuorenpuistikon välissä olevalla kävelykadulla (osoite Paasivuorenkatu 2). Aulapalvelun löydät kiinteistön 2. kerroksesta (kulku: hissi, liukuportaat, rappuset).

Sinua voisi kiinnostaa myös

Vapaaehtoiset kompensaatiot kiinteistö- ja rakennusalalla

Opas tarjoaa konkreettisia työkaluja ja vinkkejä laadukkaiden ja vastuullisesti tuotettujen vapaaehtoisten päästökompensaatioiden hankintaan.

Rakentamisen kiertotalouden sanakirja

Rakentamisen kiertotalouden sanakirjan tavoitteena on yhdenmukaistaa termejä ja siten edistää niiden vakiintumista. Sanakirja ei kuitenkaan ole virallinen suositus. Määritelmiä on työstetty useiden kiertotalouden asiantuntijoiden sekä ympäristöministeriön kanssa sekä pilotoitu Helsingin kiertotalousklusterin ja Tampereen Kissanmaan kiertotaloustalon projekteissa.

Vähähiilisyyden sanakirja

Tämä vähähiilisyyden sanasto on koottu FIGBC:n Vähähiilinen rakentaminen ja Hiilineutraalit kiinteistöt -toimikuntien yhteistyönä keväällä 2020. Sanasto sisältää kaikki yleisimmät vähähiiliseen rakentamiseen ja kiinteistöliiketoimintaan liittyvät termit.

Tilaa FIGBC uutiset ja tiedotteet

Noin kerran kuukaudessa ilmestyvään uutiskirjeeseen kootaan lyhyeksi koosteeksi keskeisimmät uutiset, tulevat tapahtumat ja FIGBC -kuulumiset. Uutiskirje on hyvä yleiskatsaus järjestön toimintaan. Uutiskirjeen voi tilata vapaasti kuka vain – siis myös, vaikka et olisi FIGBC:n jäsen!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun