Toimialan muut tapahtumat

URF kutsuu – kuuleeko Green Building -verkosto?

tiistai 27.2.2024

08:30 - 09:30

Osallistu tästä webinaariin

URF etsii kumppaneita ja näytteilleasettajia sekä puhujia, joilla on näkemystä ja visiota kiertotalouteen, rakentamiseen, kestävään asumiseen ja elämään sekä hyvään elinympäristöön liittyen. URFin ohjelmassa, tilaisuuksissa, tapahtumissa, seminaareissa ja/tai näyttelyosastoilla on hyvät mahdollisuudet saada sekä b2c että b2b näkyvyyttä ja uusia kontakteja. Kävijämääräodote on minimissään 20 000 kävijää, joka pitää sisällään sekä kuluttajakävijöitä että ammattilaiskohderyhmää arki-aamujen aamiaisseminaareissa.

Tule kuulemaan lisää Green Building Council Finlandin jäsenille suunnattuun omaan URF-infoon Teamsissa 27.2.2024 kello 8.30–9.30.

Click here to join the meeting

URF-infotapaamisessa kuulette yhteistyömahdollisuuksista: miten erilaiset toimijat voivat päästä osaksi Uuden ajan rakentamisen festivaalia, verkostoitumaan sekä visioimaan kiertotalouden, rakentamisen ja kestävän elämän tulevaisuuden näköaloja.

Mikä URF?

URF on Uuden ajan rakentamisen, asumisen, kiertotalouden sekä kestävän elämäntavan tapahtuma, joka toteutetaan Keravalla Kivisillan uudella asuinalueella 26.7.–7.8.2024.
URF on kiinnostava ja houkutteleva kestävyyden moniin teemoihin pureutuvan festivaali, jossa tulee olemaan asiaohjelmaa, luentoja, työmaa- ja talokohdevierailuja, työpajoja sekä kiertotaloutta konkreettisin toteutuksin, esittävää taidetta, livemusiikkia ja kuvataidetta. Tapahtuma-alue on vain kilometrin päässä Keravan keskustasta ja rautatieasemasta, Kivisillan uudella rakenteilla olevalla asuinalueella Keravanjoen jokilaaksossa.

Kyseessä on suurelle yleisölle maksuton tapahtuma. Maksullisia osioita ovat ammattilaisaamujen seminaarit, joihin etsitään vielä kumppaneita, sekä perjantai- ja lauantai-iltojen erilliset livekonsertit. Ohjelmajulkistuksia tehdään vaiheittain kevään 2024 aikana.

Tässä lisätietoa URF:sta: Uuden ajan rakentamisen festivaali – Kerava

Yhteistyöterveisin,
URF-tiimistä
Asumisen erityisasiantuntija Pia Lohikoski
Kestävän kehityksen koordinaattori Sanni Motrescu

Sinua voisi kiinnostaa myös...

Askeleet vähähiiliseen rakentamiseen

Tämä käytännönläheinen opas auttaa alkuun, kun yrityksessänne pohditaan mihin oma tavoitetaso pitäisi asettaa, tai mitä olisi paras tehdä seuraavaksi.

Hiilineutraalin rakennetun alueen määritelmä

Hiilineutraalin alueen määritelmän tarkoituksena on yhdenmukaistaa aluerakentamisen hiilijalanjäljen ja ilmastohyötyjen arviointia, sekä asettaa kehykset hiilineutraaliusväitteen tekemiselle.

Kiertotalouden edistäminen kuntien hankinnoissa

Rakennetun ympäristön toimialan kiertotalouden markkinakatsaus sisältää myös alueittaisia suosituksia pääkaupunkiseudulle, Tampereen, Turun ja Oulun seuduille, siitä kuinka kuntien hankinnoissa voi edistää kiertotaloutta.

Tilaa FIGBC uutiset ja tiedotteet

Noin kerran kuukaudessa ilmestyvään uutiskirjeeseen kootaan lyhyeksi koosteeksi keskeisimmät uutiset, tulevat tapahtumat ja FIGBC -kuulumiset. Uutiskirje on hyvä yleiskatsaus järjestön toimintaan. Uutiskirjeen voi tilata vapaasti kuka vain – siis myös, vaikka et olisi FIGBC:n jäsen!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun