Tapahtumat

Kiertotalouden green deal – Resurssiviisas rakennettu ympäristö sitoumustyöpaja

Tapahtuma on täynnä.

tiistai 18.6.2024

10:00 - 12:00

Siltasaari 10 (Siltasaarenkatu 8-10, 00530 Helsinki)

Maksuton, rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on suljettu, tapahtuma on täynnä.

Ilmoittaudu mukaan kiertotalouden green deal – Resurssiviisas rakennettu ympäristö sitoumustyöpajaan!

Työpaja järjestetään läsnätapaamisena FIGBC:n toimistolla, Siltasaari 10:ssä. Huomioi, että työpajaan otetaan mukaan maksimissaan 15 yritystä, jokaisesta yrityksestä korkeintaan 2 henkilöä.

Ilmoittautumisen yhteydessä muista myös merkitä päivä kalenteriisi – saat lisätietoja sähköpostitse lähempänä itse tapahtumaa!

Ohjelma

Aamukahvia tarjolla 9:45 alkaen.
Työpaja 10:00-12:00

  • Yhteinen alustus sitoumusten tekemiseen
  • Toimijaryhmäkohtaiset pienryhmätyöskentelyt
  • Tavoitteiden ja toimenpiteiden tunnistaminen ja priorisointi
  • Yhteenveto ja seuraavat askeleet

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kiertotalouden green deal: Resurssiviisas rakennettu ympäristö

Kiertotalouden green deal koostuu viidestä muutosalueesta, joihin kuhunkin sisältyy 2-5 toimenpidealuetta. Tutustu Resurssiviisas rakennettu ympäristö toimenpidealueiden tavoitteisiin!

Rakentamisen kiertotalouden sanakirja

Rakentamisen kiertotalouden sanakirjan tavoitteena on yhdenmukaistaa termejä ja siten edistää niiden vakiintumista. Sanakirja ei kuitenkaan ole virallinen suositus. Määritelmiä on työstetty useiden kiertotalouden asiantuntijoiden sekä ympäristöministeriön kanssa sekä pilotoitu Helsingin kiertotalousklusterin ja Tampereen Kissanmaan kiertotaloustalon projekteissa.

Kiertotalouden nykytila – mikä muuttuu seuraavaksi?

Sekä kansallisten että kansainvälisten projektien myötä olemme Green Building Council Finlandilla saaneet sukeltaa syvälle rakentamisen kiertotalouteen. Kertyneen kokemuksen myötä syntyy näkemys: mihin tähän mennessä on päästy ja millaisiin kehitysaihioihin pitäisi seuraavaksi keskittyä?

Nordic Network for Circular Construction- Analysis of Barriers and Possibilities

Nordic Network for circular construction. Report about barriers and possibilites within circular construction, A state of the art report from the five Nordic countries, The situation in the countries during 2018-2022.

Tilaa FIGBC uutiset ja tiedotteet

Noin kerran kuukaudessa ilmestyvään uutiskirjeeseen kootaan lyhyeksi koosteeksi keskeisimmät uutiset, tulevat tapahtumat ja FIGBC -kuulumiset. Uutiskirje on hyvä yleiskatsaus järjestön toimintaan. Uutiskirjeen voi tilata vapaasti kuka vain – siis myös, vaikka et olisi FIGBC:n jäsen!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun