Toimialan muut tapahtumat

KiSun kiertotalouskahvit, kiertotalouden green deal: Resurssiviisas rakennettu ympäristö ​

torstai 11.4.2024

08:30 - 10:00

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Kiertotalous-Suomi järjestää yhdessä ympäristöministeriön sekä työ- ja elinkeinoministeriön kanssa keväällä 2024 webinaarisarjan kiertotalouden green dealista ja siihen kytkeytyvistä keskeisistä muutosalueista. Aamukahveilla pureudutaan green dealin sisältöihin, kuullaan green dealia pohjustaneesta kiertotalouden skenaariotyöstä sekä syvennytään kyseessä olevan muutosalueen tavoitteisiin ja toimenpiteisiin yhdessä ministeriöiden edustajien kanssa.

Tämän aamukahvitilaisuuden keskiössä on resurssiviisas rakennettu ympäristö -muutosalue osana kiertotalouden green dealin kokonaisuutta. Tilaisuudessa saa katsauksen green dealia pohjustaneeseen kiertotalouden skenaariotyöhön sekä resurssiviisas rakennettu ympäristö -muutosalueen tavoitteisiin ja toimiin.  

Tilaisuus järjestetään yhdessä ympäristöministeriön, työ- ja elinkeinoministeriön sekä Green Building Council Finlandn (FIGBC) kanssa.

Sinua voisi kiinnostaa myös...

Osittainen purkaminen

Kiertotalous-Suomen (KiSu) ja FIGBC:n toimittama vinkkilista rakennusten osittaiseen purkamiseen.

Rakennusten väliaikaiskäyttö

Kiertotalous-Suomen (KiSu) ja FIGBC:n toimittama vinkkilista rakennusten väliaikaiskäyttöön.

Rakentamisen kiertotalouden sanakirja

Rakentamisen kiertotalouden sanakirjan tavoitteena on yhdenmukaistaa termejä ja siten edistää niiden vakiintumista. Sanakirja ei kuitenkaan ole virallinen suositus. Määritelmiä on työstetty useiden kiertotalouden asiantuntijoiden sekä ympäristöministeriön kanssa sekä pilotoitu Helsingin kiertotalousklusterin ja Tampereen Kissanmaan kiertotaloustalon projekteissa.

Tilaa FIGBC uutiset ja tiedotteet

Noin kerran kuukaudessa ilmestyvään uutiskirjeeseen kootaan lyhyeksi koosteeksi keskeisimmät uutiset, tulevat tapahtumat ja FIGBC -kuulumiset. Uutiskirje on hyvä yleiskatsaus järjestön toimintaan. Uutiskirjeen voi tilata vapaasti kuka vain – siis myös, vaikka et olisi FIGBC:n jäsen!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun