Toimialan muut tapahtumat

Kavalkadi kestävän kaupungin ratkaisuja: Haastekimpputyön loppuhuipennus

maanantai 13.11.2023

16:00 - 18:30

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan

Kestävä kaupunki -ohjelman haastekimpputyön päätöstilaisuus järjestetään Sofia Helsingin tiloissa. Tilaisuuden varsinainen ohjelma alkaa n. klo 16:30 samassa tilassa klo 16:00 päättyvän Kestävä kaupunki -tulosseminaarin jälkeen, mutta osallistujat voivat tulla nauttimaan tarjoiluista heti klo 16.00. Esittelyjen jälkeen (n. 17:30) keskusteluja voi jäädä jatkamaan tarjoilujen parissa 18:30 asti. 
Tervetuloa juhlistamaan yhteistyön voimaa ja nostamaan hattua kestäville ratkaisuille!
 

Tilaisuuden tarkempi ohjelma.

Lue lisää aiheesta

Hiilineutraalin rakennetun alueen määritelmä

Hiilineutraalin alueen määritelmän tarkoituksena on yhdenmukaistaa aluerakentamisen hiilijalanjäljen ja ilmastohyötyjen arviointia, sekä asettaa kehykset hiilineutraaliusväitteen tekemiselle.

Alueellisen hiilijalanjäljen laskentamenetelmät ja pilottikohteet Suomessa

Teimme vuonna 2021 katselmuksen Suomessa käytössä olevista aluesuunnittelun hiilijalanjäljen laskentatyökaluista sekä pilottikohteista ja –hankkeista, joissa alueellisia hiilijalanjäljen arviointimenetelmiä on viime vuosina käytetty.

Kestävä infra -määritelmä

Määritelmä tarjoaa tukea infra-alan kestävyyden johtamiseen. Se toimii työkaluna kestävän kehityksen huomioimiseen infran kaikissa elinkaaren vaiheissa parhaalla mahdollisella tavalla. Määritelmä on tarkoitettu kaikille infra-alalla työskenteleville helpottamaan kestävän kehityksen näkökulmien tunnistamista.

Infrarakentamisen päästölaskentatyökalut ja referenssikohteet Suomessa

Kokosimme katselmuksen Suomessa 2021 käytössä olevista infrarakentamisen tueksi saatavilla olevista valmiista hiilijalanjäljen laskentatyökaluista sekä pilottikohteista ja –hankkeista, joissa arviointityökaluja on viime vuosina käytetty.

Tilaa FIGBC uutiset ja tiedotteet

Noin kerran kuukaudessa ilmestyvään uutiskirjeeseen kootaan lyhyeksi koosteeksi keskeisimmät uutiset, tulevat tapahtumat ja FIGBC -kuulumiset. Uutiskirje on hyvä yleiskatsaus järjestön toimintaan. Uutiskirjeen voi tilata vapaasti kuka vain – siis myös, vaikka et olisi FIGBC:n jäsen!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun