8.2.2022

Arto Bäckström aloittaa Green Building Council Finlandilla järjestöpäällikkönä

Arto Bäckström aloittaa Green Building Council Finlandilla 1.3.2022 järjestöpäällikön tehtävissä. Arto on kokenut yhdistyshallinnon ammattilainen, jolla on lähes kymmenen vuoden kokemus erilaisista yhdistyshallinnon, taloushallinnon ja HR-prosessien toteuttamisesta ja kehittämisestä. Järjestöpäällikkönä Arto tulee vastaamaan muun muassa taloudenjohtamisesta, hallinnollisista tehtävistä sekä henkilöstön hyvinvoinnista. ”Olen tehnyt pääasiallisen työurani järjestömaailmassa sosiaali- ja terveys- sekä nuorisosektoreilla, ja olen innostunut mahdollisuudesta […]

Arto Bäckström aloittaa Green Building Council Finlandilla 1.3.2022 järjestöpäällikön tehtävissä. Arto on kokenut yhdistyshallinnon ammattilainen, jolla on lähes kymmenen vuoden kokemus erilaisista yhdistyshallinnon, taloushallinnon ja HR-prosessien toteuttamisesta ja kehittämisestä. Järjestöpäällikkönä Arto tulee vastaamaan muun muassa taloudenjohtamisesta, hallinnollisista tehtävistä sekä henkilöstön hyvinvoinnista.

”Olen tehnyt pääasiallisen työurani järjestömaailmassa sosiaali- ja terveys- sekä nuorisosektoreilla, ja olen innostunut mahdollisuudesta siirtyä ihan uudenlaisen toimialan piiriin. FIGBC:n kunnianhimoinen ote ympäristökestävän tulevaisuuden aikaansaamiseksi on tehnyt minuun suuren vaikutuksen.

”On tärkeää, että taustaprosessit tukevat järjestön toimintaa”

Näen, että oma roolini on ennen kaikkea pyrkiä mahdollistamaan, että järjestöllä, sen työntekijöillä ja jäsenillä on parhaat mahdolliset edellytykset menestyä työssään yhteisten tavoitteiden eteen. Järjestön toiminta on ollut voimakkaassa kasvussa, joten on tärkeää, että taustalla vaikuttavat hallinnon ja johtamisen prosessit päivittyvät kasvun mukana ja osaltaan tukevat sitä.”

Koulutukseltaan Arto on järjestöjen strategiseen johtamiseen erikoistunut yhteisöpedagogi ja hänellä on lisäksi liiketalouden ylemmän korkeakoulututkinnon opinnot loppusuoralla. Nykyisistä opinnoistaan Arto on saanut mukaansa erityisesti tulevaisuuden ennakointiin ja verkottuneen liiketoiminnan johtamiseen liittyvää osaamista.

Vapaa-ajalla Arton päivät täyttyvät viiden lapsensa harrastuksista, lukemisesta ja kirjoittamisesta, yhdistystoiminnasta, kuntoilusta sekä judon opettamisesta lapsille ja nuorille. Kesäkaudella innokkaan kaupunkiviljelijän tavoittaa todennäköisimmin siirtolapuutarhamökiltään Vantaalta.

Toivotamme Arton lämpimästi tervetulleeksi FIGBC:lle!

Muita julkaisuja ja oppaita

Hiilineutraalin rakennetun alueen määritelmä

Hiilineutraalin alueen määritelmän tarkoituksena on yhdenmukaistaa aluerakentamisen hiilijalanjäljen ja ilmastohyötyjen arviointia, sekä asettaa kehykset hiilineutraaliusväitteen tekemiselle.

Ideakortti: Näin järjestät purkumateriaalien kierrätyksen pop-up -tapahtuman

Näin järjestät purkumateriaalien kierrätyksen pop-up -tapahtuman!

Hiilineutraalin rakennetun ympäristön toimintaohjelma

#BuildingLife Hiilineutraalin rakennetun ympäristön toimintaohjelma sisältää konkreettiset välitavoitteet ja askelmerkit kaikille alan toimijoille oman toimintansa kehittämiseksi.

Vapaaehtoiset kompensaatiot kiinteistö- ja rakennusalalla

Opas tarjoaa konkreettisia työkaluja ja vinkkejä laadukkaiden ja vastuullisesti tuotettujen vapaaehtoisten päästökompensaatioiden hankintaan.

Kiertotalouden edistäminen kuntien hankinnoissa

Rakennetun ympäristön toimialan kiertotalouden markkinakatsaus sisältää myös alueittaisia suosituksia pääkaupunkiseudulle, Tampereen, Turun ja Oulun seuduille, siitä kuinka kuntien hankinnoissa voi edistää kiertotaloutta.

Kestävä infra -määritelmä

Määritelmä tarjoaa tukea infra-alan kestävyyden johtamiseen. Se toimii työkaluna kestävän kehityksen huomioimiseen infran kaikissa elinkaaren vaiheissa parhaalla mahdollisella tavalla. Määritelmä on tarkoitettu kaikille infra-alalla työskenteleville helpottamaan kestävän kehityksen näkökulmien tunnistamista.

Kiinteistön Hiilineutraali energiankäyttö

Julkaisu antaa hiilineutraalia energiankäyttöä tavoittelevalle ohjeita siitä, mitä näkökulmia tulee huomioida ja miten hiilineutraaliudesta viestitään avoimesti sekä läpinäkyvästi.

Katsaus kiinteistö- ja rakennusalan ilmastokestävyyden nykytilaan

Vuonna 2021 toteutettu katsaus kiinteistö- ja rakennusalan ilmastokestävyyden nykytilaan kokoaa yhteen sääntelyn, järjestöjen tiekarttojen ja edelläkävijäyritysten toimet.

Tilaa FIGBCn jäsenkirje

Jäsenkirje on Green Building Council Finlandin jäsenille suunnattu kooste jäsenverkoston kuulumisista, toimikuntatyöstä, tulevista tapahtumistamme ja projektien tilanteista. Myös alan opiskelijat voivat tilata jäsenkirjeen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun