28.9.2021

Vaalitoimikunnan ilmoitus – Hae Green Building Council Finlandin hallituksen jäseneksi

Green Building Council Finlandin 23.11.2021 syyskokouksessa täydennetään yhdistyksemme hallitusta. Hallitukseen valittavien henkilöiden valintaa valmistelee vaalitoimikunta. Jos olet kiinnostunut FIGBC:n hallitustehtävistä ja toiminnan kehittämisestä tai haluat ehdottaa henkilöitä hallitukseen, ota yhteyttä vaalitoimikunnan puheenjohtaja Antti Kerppolaan. antti.kerppola(at)sfaari.fi. Vaalitoimikunta valittiin yhdistyksen kevätkokouksessa. Vaalitoimikunnan tehtävä on valmistella yhdistyksen kokouksen henkilövalinnat siten, että ehdotus toimielinten kokoonpanoksi kattaa mahdollisimman tasapuolisesti yhdistyksen […]

Green Building Council Finlandin 23.11.2021 syyskokouksessa täydennetään yhdistyksemme hallitusta. Hallitukseen valittavien henkilöiden valintaa valmistelee vaalitoimikunta.

Jos olet kiinnostunut FIGBC:n hallitustehtävistä ja toiminnan kehittämisestä tai haluat ehdottaa henkilöitä hallitukseen, ota yhteyttä vaalitoimikunnan puheenjohtaja Antti Kerppolaan. antti.kerppola(at)sfaari.fi.

Vaalitoimikunta valittiin yhdistyksen kevätkokouksessa. Vaalitoimikunnan tehtävä on valmistella yhdistyksen kokouksen henkilövalinnat siten, että ehdotus toimielinten kokoonpanoksi kattaa mahdollisimman tasapuolisesti yhdistyksen jäsenistön.

Vaalitoimikunnan kokoonpano vuonna 2021

Antti Kerppola, Sfääri, vaalitoimikunnan puheenjohtaja

Pekka Metsi, Granlund
Kari Kokkonen, Technopolis Oyj
Riitta Juutilainen, Senaatti-kiinteistöt
Heidi Launo, Evli-Rahastoyhtiö Oy

Hallituksen kokoonpano 2021

Hallitus käsittää 6–12- henkeä kattaen koko toimialan. Hallituksen jäsenet valitaan tehtäväänsä 3 vuodeksi kerrallaan. Hallitus vastaa yhdistyksen strategiasta ja taloudesta ja hyväksyy sekä erottaa jäsenet.

  • Petri Suutarinen, Toimitusjohtaja, Finreim Oy (puheenjohtaja)
  • Anne Kaiser, Vastuullisuuspäällikkö, Saint-Gobain Finland Oy (varapuheenjohtaja)
  • Niina Nurminen, Rakennuttajapäällikkö, Ilmarinen
  • Matti Kuronen, Yksikönjohtaja, Bonava
  • Mikko Heikkinen, Toimitusjohtaja, UKI Arkkitehdit
  • Katriina Penttinen, Regional Development Manager, Citycon
  • Silja Nopanen, Senior Advisor & Team Leader, Newsec
  • Kari Hiltunen, Osastopäällikkö, Ramboll
  • Pasi Suutari, kiinteistöjohtaja, SOK
  • Kaisa-Reeta Koskinen, projektinjohtaja, Hiilineutraali Helsinki 2035 -toimenpideohjelma, Helsingin kaupunki
  • Anna Tiri, Suomen ja Baltian kunnossapitoliiketoiminnan johtaja, KONE

Muita julkaisuja ja oppaita

Vähähiilisyyden sanakirja

Tämä vähähiilisyyden sanasto on koottu FIGBC:n Vähähiilinen rakentaminen ja Hiilineutraalit kiinteistöt -toimikuntien yhteistyönä keväällä 2020. Sanasto sisältää kaikki yleisimmät vähähiiliseen rakentamiseen ja kiinteistöliiketoimintaan liittyvät termit.

Kiertotalouden nykytila – mikä muuttuu seuraavaksi?

Sekä kansallisten että kansainvälisten projektien myötä olemme Green Building Council Finlandilla saaneet sukeltaa syvälle rakentamisen kiertotalouteen. Kertyneen kokemuksen myötä syntyy näkemys: mihin tähän mennessä on päästy ja millaisiin kehitysaihioihin pitäisi seuraavaksi keskittyä?

Hiilineutraalin rakennetun alueen määritelmä

Hiilineutraalin alueen määritelmän tarkoituksena on yhdenmukaistaa aluerakentamisen hiilijalanjäljen ja ilmastohyötyjen arviointia, sekä asettaa kehykset hiilineutraaliusväitteen tekemiselle.

Ideakortti: Näin järjestät purkumateriaalien kierrätyksen pop-up -tapahtuman

Näin järjestät purkumateriaalien kierrätyksen pop-up -tapahtuman!

Hiilineutraalin rakennetun ympäristön toimintaohjelma

#BuildingLife Hiilineutraalin rakennetun ympäristön toimintaohjelma sisältää konkreettiset välitavoitteet ja askelmerkit kaikille alan toimijoille oman toimintansa kehittämiseksi.

Vapaaehtoiset kompensaatiot kiinteistö- ja rakennusalalla

Opas tarjoaa konkreettisia työkaluja ja vinkkejä laadukkaiden ja vastuullisesti tuotettujen vapaaehtoisten päästökompensaatioiden hankintaan.

Kiertotalouden edistäminen kuntien hankinnoissa

Rakennetun ympäristön toimialan kiertotalouden markkinakatsaus sisältää myös alueittaisia suosituksia pääkaupunkiseudulle, Tampereen, Turun ja Oulun seuduille, siitä kuinka kuntien hankinnoissa voi edistää kiertotaloutta.

Kestävä infra -määritelmä

Määritelmä tarjoaa tukea infra-alan kestävyyden johtamiseen. Se toimii työkaluna kestävän kehityksen huomioimiseen infran kaikissa elinkaaren vaiheissa parhaalla mahdollisella tavalla. Määritelmä on tarkoitettu kaikille infra-alalla työskenteleville helpottamaan kestävän kehityksen näkökulmien tunnistamista.

Tilaa FIGBCn jäsenkirje

Jäsenkirje on Green Building Council Finlandin jäsenille suunnattu kooste jäsenverkoston kuulumisista, toimikuntatyöstä, tulevista tapahtumistamme ja projektien tilanteista. Myös alan opiskelijat voivat tilata jäsenkirjeen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun