Verkostoidu ja opi lisää

FIGBC:n jäsenet edustavat kiinteistö- ja rakennusalaa laajasti ja heillä on erilaisia tarpeita: johtaa toimialan kestävyyssiirtymää, oppia lisää ja verkostoitua sekä profiloitua asiantuntijana ja tuottaa alalle yhteistä näkemystä. Kun teille on tärkeää kasvattaa osaamistanne ja verkostoitua alalla toimivien ammattilaisten kesken, liittykää FIGBC:n jäsenfoorumeihin.

Jäsenfoorumin jäsenenä olet osa laajaa ammatillista verkostoa

Jäsenfoorumissa kohtaat muita samasta aiheesta kiinnostuneita ammattilaisia, saat tietoa ja kutsut oman kiinnostuksen mukaisiin tapahtumiin ja koulutuksiin. Olet osa asiantuntijoiden verkostoa, ja tapaat muita alan ammattilaisia sekä potentiaalisia yhteistyökumppaneita.

Jäsenfoorumit ovat FIGBC:n jäsenorganisaatioiden koko henkilöstölle avoimia, foorumien jäsenmäärää ole rajattu. Valitset itsellesi sellaiset foorumit, joiden sisältö vastaa parhaiten juuri sinun työtäsi. Jäsenfoorumeihin ilmoittautuminen on jatkuvaa voit liittyä mukaan milloin vain. Jäsenfoorumista eroat peruuttamalla foorumin jäsenkirjeen.

Jäsenfoorumit lyhyesti

 • Foorumin jäsenenä saat uutta tietoa ja juuri sinua kiinnostavista aiheista lisää tietoa jäsenkirjeellä.
 • Saat kutsut tärkeisiin tapahtumiin ja koulutuksiin.
 • Saat tiedon, kun perustamme sinua kiinnostavia työryhmiä.
 • Jäsenfoorumiin voivat liittyä mukaan kaikki FIGBC:n jäsenorganisaatioiden työntekijät.
 • Jäsenfoorumit ovat tehokasta ajankäyttöä – saat täsmennettyä tietoa helposti, osallistut valitsemiisi tapahtumiin.

FIGBC:n toimikuntien jäsenet siirtyvät jäsenfoorumien jäseneksi automaattisesti. Esimerkiksi Viestintätoimikunnan jäsenet siirtyvät Viestinnän jäsenfoorumiin. Foorumien jäsenyyttä voi muokata täyttämällä jäsenfoorumien ilmoittautumislomakkeen ja valita itselleen vaikka useamman foorumin.

Jäsenfoorumeita ovat

 • Viestintä – Henkilöille, jotka työskentelevät viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä.
 • Vastuullisuusjohtaminen – Foorumin aiheita ovat yritysvastuu, sitoumukset, vihreä rahoitus, tavoitteet ja raportointi.
 • Kiinteistöt – Foorumin aiheita ovat kiinteistösijoitus ja omistaminen, kiinteistöjen käyttö, ylläpito ja kehittäminen.
 • Kaupunkikehitys – Foorumin aiheita ovat aluekehittäminen, kaavoitus, tontinluovutus, hankekehitys, kaupunkisuunnittelu ja kaupunkien viherrakenteet.
 • Infrarakentaminen – Foorumin aiheita ovat infrarakentaminen, uusiomaarakentaminen, omaisuuden hallinta ja ylläpito, sekä suunnittelu- ja hankintatehtävät.
 • Talonrakentaminen – Foorumin aiheita ovat rakennuttaminen, suunnittelu ja hankinta, talonrakentaminen, työmaat, korjausrakentaminen ja purkaminen, sekä hankinta ja rakennusmateriaalien valmistus.

Toiminnassa noudatetaan FIGBC:n kokousohjetta kilpailullisten tekijöiden näkökulmasta (pdf, hyväksytty 25.3.2021)

Liity jäsenfoorumin jäseneksi!

Valitset itsellesi sellaiset foorumit, joiden sisältö vastaa parhaiten juuri sinun työtäsi. Jäsenfoorumeihin ilmoittautuminen on jatkuvaa voit liittyä mukaan milloin vain. Jäsenfoorumista eroat peruuttamalla foorumin jäsenkirjeen.

Ilmoittaudu mukaan FIGBC jäsenfoorumeihin

Tervetuloa mukaan jäsenfoorumeihin! Jäsenfoorumit ovat Green Building Council Finlandin jäsenorganisaatioiden työntekijöiden kohtaamispaikka. Jäsenfoorumit kokoontuvat webinaarien, seminaarien, ekskursioiden ja työpajojen muodossa oppimaan ja tutustumaan. Ilmoittaudu mukaan foorumeihin valitsemalla sinua kiinnostavat teemat.

Jäsenfoorumista eroat peruuttamalla foorumin jäsenkirjeen. Jäsenkirjeen lopusta löydät ”Unsubscribe – eroa jäsenfoorumista” – linkin.

Samalla voit tilata myös yleisemmän FIGBC:n uutiskirjeen.
FIGBC:n uutiskirje on Green Building Council Finlandin noin kerran kuukaudessa ilmestyvä napakka kooste koko verkoston kuulumisista.

Tietosuojaseloste(Pakollinen)

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Ilmoittaudu jäsenfoorumeihin

Jäsenfoorumit ovat Green Building Council Finlandin jäsenorganisaatioiden työntekijöille tarkoitettu verkosto. Ilmoittaudu mukaan foorumeihin valitsemalla sinua kiinnostavat aiheet. Valitse yksi tai useampi alla olevasta listasta.
Työnantajani on FIGBC:n jäsen

Ilmoittaudu jäsenfoorumeihin

Viestintä
Henkilöille, jotka työskentelevät viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä.
Vastuullisuusjohtaminen
Foorumin aiheita ovat yritysvastuu, sitoumukset, vihreä rahoitus, tavoitteet ja raportointi.
Kiinteistöt
Foorumin aiheita ovat kiinteistösijoitus ja omistaminen, kiinteistöjen käyttö, ylläpito ja kehittäminen.
Kaupunkikehitys
Foorumin aiheita ovat aluekehittäminen, kaavoitus, tontinluovutus, hankekehitys, kaupunkisuunnittelu ja kaupunkien viherrakenteet.
Infrarakentaminen
Foorumin aiheita ovat infrarakentaminen, uusiomaarakentaminen, omaisuuden hallinta ja ylläpito, sekä suunnittelu- ja hankintatehtävät.
Talonrakentaminen
Foorumin aiheita ovat rakennuttaminen, suunnittelu ja hankinta, talonrakentaminen, työmaat, korjausrakentaminen ja purkaminen, sekä hankinta ja rakennusmateriaalien valmistus.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun