Kiinteistö- ja rakennusalan kiertotalouden perusteet -verkkokurssi

Kiinteistö- ja rakennusalan kiertotalouden perusteet -verkkokurssi sisältää tutkittuun ja puolueettomaan tietoon perustuvaa luettavaa materiaalia ja faktaa kiertotaloudesta globaalisti ja Suomen tasolla. Kurssi koostuu kolmesta pakollisesta ja yhdestä vapaaehtoisesta osuudesta sekä näihin liittyvistä omaa pohdintaa herättelevistä itsenäisistä tehtävistä. Kurssi on tarkoitettu kaikille KIRA-alan ammattilaisille. Kurssi sopii myös kiertotalousosaajille, jotka kaipaavat tarkempaa tietoa kiertotaloudesta KIRA-alalla. Kurssi on FIGBC:n jäsenorganisaatioiden työntekijöille maksuton, muille 200 €/hlö (alv. 0 %, hintaan ei lisätä arvonlisäveroa).
Kurssin laajuus on noin 10-15 tuntia.

Ilmoittaudu kurssille näin:
1. Luo tunnukset FIGBC:n Moodleen. Kopioi selaimen osoiteriville: https://figbc.moodlecloud.com/
2. Täytä ilmoittautumislomake. Kopioi selaimen osoiteriville: https://forms.office.com/e/i7yXtVCxpY
3. Tervetuloa! Saat verkkokoulutuksen käyttöoikeuden kahden kuukauden ajaksi sekä todistuksen. Lasku lähetetään kurssille ilmoittautumisen jälkeen.

FIGBC Moodleen

Mitä kiinteistö- ja rakennusala tarvitsee voidakseen saavuttaa asetetut ilmastotavoitteet?

Green Building Council Finland on yli 300 yrityksen ja organisaation asiantuntijaverkosto, joka tarjoaa kestävän rakentamisen ratkaisuja. Yhdessä kumppaneidemme Granlund, Saint-Gobain Finland, NREP ja Suunnittelutoimisto Amerikka kanssa järjestimme SuomiAreenassa 28.6.2023 keskustelun, jossa Henna Helander, Sami Maukonen, Miisa Tähkänen ja Riku Patokoski keskustelivat mitä kiinteistö- ja rakennusala tarvitsee voidakseen saavuttaa asetetut ilmastotavoitteet.

Katso koko keskustelu SuomiAreenassa

Kestääkö? FIGBC podcastit

FIGBC:n podcastissa keskustelua käydään alan asiantuntijoiden kanssa: millaisia konkreettisia neuvoja heillä on nopeuttaa toimialan vähähiilisyyttä ja kiertotaloutta?

Kuuntele Spotifyssä

WorldGBC showcases

Siirry takaisin sivun alkuun