Elina Virolainen

LinkedIn-profiili

Elina Virolainen toimii Swecolla Ympäristö ja vastuullisuus -tiimissä osastopäällikkönä.

”Alkuperäiseltä koulutukseltani olen tekniikan, luonnontieteiden ja yhteiskuntatieteiden hybridi. Työssäni olen erikoistunut rakennusten päästölaskentaan, rakennetun ympäristön kiertotalouteen, vähähiiliseen rakentamiseen, ilmastonmuutoksen hillintään ja ilmastovaikutusten arviointiin sekä kiinteistöjen ja organisaatioiden vastuullisuustyöhön. Olen aiemmin toiminut konsulttitehtävissä rakennusten energiasuunnittelua koskevissa hankkeissa, rakennusliikkeessä kestävän kehityksen asiantuntijatehtävissä, sekä ympäristötekniikassa avustavana projektikoordinaattorina Tansaniassa, harjoittelijana Unkarissa ja vaihto-opiskelijana Itävallassa.

Kestävän kehityksen mukainen eläminen on minulle tärkeää; tällaiselle kaupunkiasujalle se tarkoittaa mm. vähäpäästöistä liikkumista pyörällä, julkisilla tai omin kintuin sekä omien yrttien ja kasvisten viljely-yrityksiä pikkiriikkisellä parvekkeella.

Kestävän kehityksen asiantuntijat eivät ole koskaan valmiita. Innostun kaikista aiheen ympärillä pyörivistä hankkeista ja haluan aina oppia lisää. FIGBC:n ohjausryhmässä toimiminen on mahtavaa jatkumoa usean vuoden toimikuntatyölle, jonka avulla niin oma osaaminen kuin henkilökohtaiset verkostotkin kasvoivat huimasti.”

Katso Sweco media ja sidosryhmäkontaktit.

Muut asiantuntijat

Tytti Bruce-Hyrkäs

Tytti Bruce-Hyrkäs toimii vastuullisuusliiketoiminnan kehitysjohtajana Granlund Oy:ssä. Hän on yksi kiinteistö- ja rakennusalan johtavista vastuullisuusasiantuntijoista painopistealueinaan esimerkiksi rakennusten ja tuotteiden elinkaaren ilmasto- ja muut ympäristövaikutukset sekä EU taksonomia. Hän on osallistunut laajasti KIRA-alan vastuullisuuden arviointimenetelmien, työkalujen ja ohjauksen kehittämiseen. Hän on toiminut mm. useissa vaiheissa konsulttina alan hiilijalanjäljen sääntelykehityksessä, kirjoittajana GBC:n julkaisemassa Hiilineutraali Rakennus -ohjeessa […]

  Lue koko esittely

  Tuomas Hietala

  Tuomas Hietala

  Tuomas Hietala toimii Arella projektiliiketoiminnan kehityksessä hankekehitysjohtajana. Monipuolisen teknisen osaamiseni kautta tuon Green Building Councilin toimintaan näkemystä talotekniikasta toteutuksen ja ylläpidon näkökulmasta. Kestävän kehityksen alallamme mahdollistaa vain esteiden poistaminen, yhteistyö kaikkien sidosryhmien kesken sekä ympäristötietoisuuden lisääminen. Katso ARE:n yhteystiedot.

   Lue koko esittely

   Tiia Pirttimaa

   Tiia Pirttimaa

   Tiia Pirttimaa on Assemblin Caverion Group:n vastuullisuusjohtaja, jonka vastuulla on ESG strategian, tavoitteiden ja raportoinnin kehitys sekä organisaation vastuullisten liiketoimintakäytänteiden kehittäminen yhdessä muun organisaation kanssa. Koulutukseltaan Tiia on tuotantotalouden ja kiinteistötalouden diplomi-insinööri. Hänen toimintaansa ohjaa vaikuttava päätöksenteko ja asiakkaiden kiinteistöjen arvon kasvattaminen. Assemblin yhteystiedot

    Lue koko esittely

    Siirry takaisin sivun alkuun