Tytti Bruce-Hyrkäs

LinkedIn-profiili

Tytti Bruce-Hyrkäs toimii vastuullisuusliiketoiminnan kehitysjohtajana Granlund Oy:ssä. Hän on yksi kiinteistö- ja rakennusalan johtavista vastuullisuusasiantuntijoista painopistealueinaan esimerkiksi rakennusten ja tuotteiden elinkaaren ilmasto- ja muut ympäristövaikutukset sekä EU taksonomia. Hän on osallistunut laajasti KIRA-alan vastuullisuuden arviointimenetelmien, työkalujen ja ohjauksen kehittämiseen. Hän on toiminut mm. useissa vaiheissa konsulttina alan hiilijalanjäljen sääntelykehityksessä, kirjoittajana GBC:n julkaisemassa Hiilineutraali Rakennus -ohjeessa sekä yhtenä One Click LCA-rakennusalan elinkaarilaskentaohjelmiston kehittäjistä. Hän on toiminut aiemmin Green Building Council Finlandin rakentamisen toimikunnan puheenjohtajana.

Granlund Oy:n yhteystiedot

Avainsanat

  • FIGBC Kestävyysosaamisen ohjausryhmän jäsen

Muut asiantuntijat

Tuomas Hietala

Tuomas Hietala

Tuomas Hietala toimii Arella projektiliiketoiminnan kehityksessä hankekehitysjohtajana. Monipuolisen teknisen osaamiseni kautta tuon Green Building Councilin toimintaan näkemystä talotekniikasta toteutuksen ja ylläpidon näkökulmasta. Kestävän kehityksen alallamme mahdollistaa vain esteiden poistaminen, yhteistyö kaikkien sidosryhmien kesken sekä ympäristötietoisuuden lisääminen. Katso ARE:n yhteystiedot.

  • FIGBC Vaikuttamisen ohjausryhmän jäsen

Lue koko esittely

Tiia Pirttimaa

Tiia Pirttimaa

Tiia Pirttimaa on Assemblin Caverion Group:n vastuullisuusjohtaja, jonka vastuulla on ESG strategian, tavoitteiden ja raportoinnin kehitys sekä organisaation vastuullisten liiketoimintakäytänteiden kehittäminen yhdessä muun organisaation kanssa. Koulutukseltaan Tiia on tuotantotalouden ja kiinteistötalouden diplomi-insinööri. Hänen toimintaansa ohjaa vaikuttava päätöksenteko ja asiakkaiden kiinteistöjen arvon kasvattaminen. Assemblin yhteystiedot

  • FIGBC Kestävyysosaamisen ohjausryhmän jäsen

Lue koko esittely

Taru Lehtinen

Taru Lehtinen

Taru Lehtinen on arkkitehti ja kestävän rakentamisen asiantuntija Arkkitehdit LSV Oy:lla sekä väitöskirjatutkija Tampereen yliopistolla. Hänen osaamisensa keskittyy ennen kaikkea energiatehokkaaseen ja vähähiiliseen arkkitehti- ja tilasuunnitteluun huomioiden laskennallisten tekijöiden rinnalla laatutekijät sekä ihmisen ja luonnon hyvinvointien näkökulmat. Arkkitehdit LSV yhteystiedot.

  • FIGBC Kestävyysosaamisen ohjausryhmän jäsen

Lue koko esittely

Siirry takaisin sivun alkuun