Elmeri Nordenswan

Elmeri Nordenswan

LinkedIn-profiili

Elmeri Nordenswan on kokenut vastuullisuusasiantuntija, jonka intohimona on vähähiilinen kiinteistökehittäminen sekä kiertotalouden voimistaminen rakennetussa ympäristössä. Castellumissa Elmeri vastaa energiaraportoinnista, LEED- & BREEAM-portfolioiden kehittämisestä ja Castellumin kunnianhimoisten vastuullisuustavoitteiden seurannasta Suomessa kohdetasolla. Hänen rooliinsa kuuluu myös ESG-tukitoiminnot Suomen organisaatiolle, kestävien käytäntöjen edistäminen ja vakiinnuttaminen kohteissa sekä lukuisien vastuullisuusvaatimusten jalkauttaminen kumppaniverkostoon.

Elmeri on työskennellyt useissa asiakasrajapinnan tehtävissä ja pitää loppukäyttäjän kokemuksen lähellä päätöksentekoprosesseja. Taitavana viestijänä hän muuntaa mielellään sanat vaikuttaviksi tarinoiksi, sillä muutosten aikaansaaminen vaatii esimerkkejä ja vetovoimaa. Elmeri on toiminut monipuolisissa tehtävissä myös kiinteistöalan ulkopuolella mm. elokuvatuotannoissa, musiikkitapahtumissa sekä kiertuemanagerina. 

Elmeri edustaa Castellumia Green Building Council Finlandissa, sekä YK:n Global Compact Finlandin paikallisverkostossa.

Castellum Suomi yhteystiedot

Avainsanat

  • FIGBC Kestävyysosaamisen ohjausryhmän jäsen

Muut asiantuntijat

Tytti Bruce-Hyrkäs

Tytti Bruce-Hyrkäs toimii vastuullisuusliiketoiminnan kehitysjohtajana Granlund Oy:ssä. Hän on yksi kiinteistö- ja rakennusalan johtavista vastuullisuusasiantuntijoista painopistealueinaan esimerkiksi rakennusten ja tuotteiden elinkaaren ilmasto- ja muut ympäristövaikutukset sekä EU taksonomia. Hän on osallistunut laajasti KIRA-alan vastuullisuuden arviointimenetelmien, työkalujen ja ohjauksen kehittämiseen. Hän on toiminut mm. useissa vaiheissa konsulttina alan hiilijalanjäljen sääntelykehityksessä, kirjoittajana GBC:n julkaisemassa Hiilineutraali Rakennus -ohjeessa […]

  • FIGBC Vaikuttamisen ohjausryhmän jäsen

Lue koko esittely

Tuomas Hietala

Tuomas Hietala

Tuomas Hietala toimii Arella projektiliiketoiminnan kehityksessä hankekehitysjohtajana. Monipuolisen teknisen osaamiseni kautta tuon Green Building Councilin toimintaan näkemystä talotekniikasta toteutuksen ja ylläpidon näkökulmasta. Kestävän kehityksen alallamme mahdollistaa vain esteiden poistaminen, yhteistyö kaikkien sidosryhmien kesken sekä ympäristötietoisuuden lisääminen. Katso ARE:n yhteystiedot.

  • FIGBC Vaikuttamisen ohjausryhmän jäsen

Lue koko esittely

Tiia Pirttimaa

Tiia Pirttimaa

Tiia Pirttimaa on Assemblin Caverion Group:n vastuullisuusjohtaja, jonka vastuulla on ESG strategian, tavoitteiden ja raportoinnin kehitys sekä organisaation vastuullisten liiketoimintakäytänteiden kehittäminen yhdessä muun organisaation kanssa. Koulutukseltaan Tiia on tuotantotalouden ja kiinteistötalouden diplomi-insinööri. Hänen toimintaansa ohjaa vaikuttava päätöksenteko ja asiakkaiden kiinteistöjen arvon kasvattaminen. Assemblin yhteystiedot

  • FIGBC Kestävyysosaamisen ohjausryhmän jäsen

Lue koko esittely

Siirry takaisin sivun alkuun